Wat leuk dat je mijn gratis e-book hebt aangevraagd!

Je ontvangt het binnen 5 minuten in je mail.

Check ook even de spam inbox, wanneer je de mail niet in je gewone inbox ziet.

Voordat je weg klikt heb ik nog een toffe aanbieding voor je!

Neem de tijd om het even door te lezen, terwijl je wacht op het e-book.

Je hebt nu mijn e-book aangevraagd, waarin ik waardevolle tips en informatie geef over hormoonbalans. Na het lezen weet je welke 5 factoren belangrijk zijn om je hormonen en jouw gewicht in balans te brengen, maar WETEN is niet hetzelfde als DOEN. Omdat jij mijn e-book hebt aangevraagd weet ik dat iets in jou er klaar voor is om nu echt stappen te gaan zetten naar een gezonder, slanker én gelukkiger leven.

Om die reden wil ik jou mijn Hormoonbalans Programma aanbieden. Tijdens dit programma leer ik jou alles over voeding en leefstijl in relatie tot hormoonbalans. Na dit programma begrijp jij hoe hormonen werken, weet jij welke voeding positief of negatief werkt op je hormoonbalans, ervaar jij wat beweging en ontspanning doet met jouw hoofd en lijf en weet jij wat nodig is om voor eens en altijd af te vallen én op gewicht te blijven.

 

Alleen vandaag betaal je geen €297 maar slechts €197!

Herken jij deze klachten?

N

Je wordt steeds zwaarder, terwijl je het gevoel hebt dat je best gezond leeft. Je hebt al meerdere diëten geprobeerd en bent er echt helemaal klaar mee.

N

Je zit niet lekker in je vel en voelt je vaak moe of futloos.

N

Je hebt regelmatig eetbuien of cravings naar zoet of zout.

N

Je hebt hevige of pijnlijke menstruaties of je cyclus is juist heel onregelmatig.

N

Je hebt last van stemmingswisselingen of voelt je soms down of prikkelbaar.

N

Je ervaart regelmatig klachten als een opgeblazen buik, hoofdpijn, slechte huid, ontstekingen of spierklachten.

Jij bent niet de enige! Bij veel vrouwen zijn de hormonen uit balans, wat allerlei klachten kan veroorzaken. Door bewustwording van wat je hormonen doen én hoe jij dat zelf kunt beïnvloeden, hoeft dat niet zo te zijn! Met het hormoonbalans programma gaan we zorgen dat jij weer in balans komt, zodat je optimaal kunt genieten van je lijf en leven.

Het probleem

Bij hormonen denken veel vrouwen meteen aan de overgang of een zwangerschap. Maar wist jij dat hormonen van invloed zijn op jouw slaap, je vetverbranding, je lichaamstemperatuur, je spijsvertering, je bloedsuiker, je geluksgevoel en nog veel meer processen in je lichaam?

Bijna alle hormonen zijn van invloed op elkaar, ze werken met elkaar samen of juist elkaar tegen. Zijn je hormonen in balans, dan slaap je goed, heb je geen eetbuien, bruis je van energie, heb je een stralende huid en een gezond gewicht wat past bij jouw lengte en leeftijd.

Helaas is dit bij veel vrouwen echter niet (meer) het geval. We volgen elk jaar weer nieuwe diëten, krijgen allerlei hormoon verstorende stoffen binnen, eisen heel veel van onszelf en gunnen ons lichaam vaak niet de juiste hoeveelheid voeding, beweging en ontspanning. Ook verandert je hormoonhuishouding naarmate je ouder wordt, dus het gevoel van balans lijkt daardoor steeds verder weg.

De oplossing

Om je hormoonbalans op een positieve manier te beïnvloeden zijn een aantal dingen nodig. De juiste voeding (dus géén streng dieet!), voldoende beweging, regelmatig ontspanning en een positieve mindset. Dat is waar we aan gaan werken tijdens mijn online hormoonbalans programma.

Verandering van gedrag en gewoontes lukt meestal niet van de ene op de andere dag. Daarom duurt dit programma 12 weken en ga je stap voor stap jouw voeding en leefstijl verbeteren. Wekelijks krijg je nieuwe informatie, tips en tools in de vorm van video’s en opdrachten. Je hoeft het niet alleen te doen, ik ben er om jou te begeleiden! Want met een beetje hulp ga je sneller én kom je verder.

Ik neem je mee door de stappen van bewustwording, haalbare doelen stellen, kennis opdoen, acties uitvoeren en het creëren van balans voor de lange termijn. We gaan niet voor een snel resultaat voor even, maar voor een blijvend resultaat, je hele leven.

Het resultaat

Z

Je zit lekker in je vel

Z

Je hebt minder hoofdpijn en darmklachten

Z

Je gaat eindelijk blijvend afvallen

Z

Je hebt meer energie

Z

Je hebt meer zelfvertrouwen

Z

Je hebt minder last van je menstruatiecyclus

Z

Je humeur knapt enorm op

Z

Je hebt geen eetbuien meer

Nog even voorstellen…

Ik ben Martine, diëtist, life coach en hormoondeskundige. Na mijn opleiding begon ik meteen als zelfstandig diëtist en binnen 5 jaar hielp ik bijna 1000 mensen met diverse voedingsproblemen.

Alhoewel ik nu een fijne balans heb gevonden, is dat wel eens totaal anders geweest. In 2016 had ik een burn-out, kwam ik kilo’s aan en wist ik niet meer wie ik was en wat ik wilde. Omdat ik vervelende klachten bleef houden, ben ik me gaan verdiepen in de menstruatiecyclus en heb ik diverse opleidingen gevolgd over de invloed van voeding op je hormoonbalans. Toen ik al die kennis ging toepassen voelde ik me al snel veel fitter, had ik veel meer zelfvertrouwen én veel minder klachten. Dat gun ik jou ook!

Na mijn zwangerschap waren mijn hormonen weer uit balans en ervaarde ik opnieuw het effect van voeding en leefstijl op hormoonbalans. Ik wil graag een energieke, slanke én positieve mama zijn en blijven, dus balans is voor mij een continue proces van doen, ervaren en bijsturen. Achteraf zie ik mijn burn-out en hormonale disbalans als een cadeau, waardoor ik mezelf en mijn lijf veel beter leerde kennen. Met al mijn kennis en ervaring kan ik nu andere vrouwen helpen naar een gezonder en gelukkiger leven.

Leuke weetjes over mij

Ik woon samen met mijn man, baby en hond in een klein dorpje in Zeeland. Ik ben graag creatief bezig met DIY of schilderen. In mijn kantoor staan meer dan 150 boeken over voeding, dieet en persoonlijke ontwikkeling. Ik kan geen week zonder een frietje mayo. Naast dit bedrijf heb ik nog 2 andere bedrijven en werk ik voor diverse opdrachtgevers.

Het hormoonbalans programma

Tijdens het programma staat niet alleen voeding, maar ook gezondheid en geluk centraal. Want balans gaat volgens mij niet om een streng dieet en een perfect lichaam, maar om lekker in je vel zitten met een leefstijl die bij jou past.

Voor een gezonde leefstijl die bij jou past, zijn in mijn ogen 3 dingen belangrijk: voeding, beweging en ontspanning. In het programma gaan we echter een stapje dieper, zodat je begrijpt wat de relatie is tussen deze drie onderdelen en je hormonale systeem. Verder is je mindset een belangrijk onderwerp gedurende het programma, want de manier waarop jij tegen jezelf praat en de manier waarop jij omgaat met klachten, voeding, beweging en ontspanning is alles bepalend voor blijvend succes.

Ik neem je stap voor stap mee in alles wat ik heb geleerd en heb ervaren in de afgelopen jaren, zodat:

✓ Je begrijpt welke hormonen gerelateerd zijn aan je gewicht en waardoor afvallen wel of niet lukt

✓ Je weet welke voeding een positieve (of negatieve) invloed heeft op jouw hormoonbalans

✓ Je leert om zelf balans te creëren in alle rollen die jij hebt als vrouw, partner, werknemer of ondernemer, dochter, zus, vriendin of wat dan ook

✓ Je ervaart wat “anders denken” voor invloed heeft op jouw hele leefstijl en gevoel van geluk en balans

✓ Je begrijpt hoe je menstruatiecyclus werkt en waar bepaalde klachten vandaan kunnen komen

✓ Je weet welke stappen je zelf kunt zetten om in balans te komen en te blijven

✓ Je alle tools in handen hebt om bewust te kiezen voor een gezonder én gelukkiger leven

Bonus 1: Masterclass “De kracht van je gedachten” door psychotherapeut Marian van der Werf

Bonus 2: Diverse work-out video’s door personal trainer Melissa van Schetsen

Hoe werkt het?

Start: wanneer jij wilt

Het programma duurt 12 weken en je kunt vandaag nog starten. Wekelijks krijg je een mail met videolessen, tips en opdrachten om mee aan de slag te gaan. Verder krijg je toegang tot een besloten Facebook groep, waar ik antwoord geef op jouw vragen én ik om de week met een live vraag/antwoord sessie aanwezig ben om jou te coachen bij het programma.

l

Inhoud

  • 12 masterclasses over onder andere de menstruatiecyclus, hormonale klachten, afvallen, positieve mindet enz.
  • Wekelijks nieuwe opdrachten en tips
  • Hormoonproof recepten
  • Begeleiding in de besloten groep
  • Onbeperkt toegang tot alle inhoud en de besloten groep, ook na de 12 modules

Alleen vandaag voor €197

Het programma kost normaal €297, maar speciaal in deze aanbieding betaal je nu slechts €197 (incl. BTW). Dit kennismakingsaanbod van €100,- korting is ALLEEN VANDAAG geldig, dus voor de snelle beslissers! Met deze korting kost het jou slechts 16 euro per week voor mega waardevolle informatie én begeleiding, wat jouw leven positief kan veranderen.

Al meer dan 170 vrouwen gingen je voor!

Lees hier enkele ervaringen

Wat ben ik blij dat ik de stap genomen ben om mee te doen met het hormoonbalans programma. Het voelt voor mij echt aan als een verandering. De inhoud van de opdrachten zijn erg fijn! De masterclass zijn goed te volgen, erg fijn dat de inhoud uitgetypt is om nog eens terug gelezen. De opdrachten zijn duidelijk uitgewerkt. Ik kan aan mezelf merken dat ik steeds lekkerder in m’n vel ga zitten. Lichamelijk merk ik ook al veel. Veel minder een opgezette buik. Het is ook fijn dat ik wat gewicht kwijtraak, maar daar ligt voor mij de focus niet op. 

Danique, 26 jaar

Het hormoonbalans programma is een uitgebreid programma dat me veel heeft geleerd hoe ik mijn voedingspatroon kan aanpassen om mijn hormonen in balans te krijgen. Ik merkte meteen dat ik minder futloos was en als ik dan een terugval qua eten had merkte ik meteen dat mijn energie veel minder was. Het programma is voor iedereen toe te passen, welke hormonale klachten je ook hebt. Er zitten veel extra’s bij het programma die het zeker waard zijn. Martine is altijd bereid je vragen te beantwoorden. Ik heb er veel van geleerd, dank je wel Martine!

Eva, 32 jaar

Ik ben erg blij dat ik heb deelgenomen aan het programma van Martine. Ik was voor deelname vaak moe en futloos en ik wou graag mijn laatste zwangerschapskilo’s kwijt. Door steeds te focussen op kleine stapjes is het mij gelukt om mijn eetpatroon en leefpatroon aan te passen. Ik ben nog niet op het punt waar ik wil zijn, maar merk wel dat ik een stuk meer energie heb gekregen en ik ben 4,5 kg kwijt geraakt in de afgelopen maanden. Ook heb ik meer inzicht gekregen in mijn cyclus waardoor ik minder streng voor mezelf probeer te zijn op bepaalde momenten.

Fleur, 28 jaar

De eerste week begon ik wat terughoudend met het programma, ik verwachtte niet dat het veel effect zou hebben, maar ik volgde wel alles op. Tot mijn verbazing sloeg alles wat ik deed goed aan: de opdrachten, de porties, geen verplichte tussendoortjes (hoera!), veel verklaringen rondom klachten. Ik vond alles goed vol te houden, mede doordat ik zo snel al effect voelde. Zo had ik tussen 4-5 uur geen ontzettende trek meer (suikerspiegel!) en was mijn opgeblazen buik verdwenen. Al halverwege het programma had ik mijn doel bereikt: geen buikpijn meer én 5 kilo kwijt. Inmiddels zijn de 12 weken voorbij en ben ik 8,5 kilo afgevallen. Ik durf te zeggen dat dat zonder moeite is gegaan, ik voel me ontzettend goed en gezonder dan voorheen. De grootste verandering is dat ik nu weet hoe ik voor mezelf moet zorgen: wat heb ik nodig en wanneer? Ik maak vanalles zelf, terwijl ik daar normaal een hekel aan had. Dankzij jouw recepten lukt het me om iets lekkers en gezonds te maken en het ook nog eens allemaal op te eten. 😉 Ook als ik ga werken of als ik een dagje wegga, zorg ik ervoor dat ik hormoonproof eten bij me heb. Kortom: ik hoop zo door te gaan!

C, 28 jaar

De hormoonbalanscursus die ik bij Martine heb gevolgd was in 1 woord super! Elke week krijg je een mail met daarin een nieuw onderwerp, een nieuwe opdracht. Tevens zit er een masterclass bij die je kunt luisteren. Deze is tevens uitgewerkt. Echt super voor elkaar. Ook de masterclass van de psychotherapeut Marian en de trainingen van Melissa waren een hele mooie aanvulling. De eerste stappen heb ik met dit programma gezet. Ik merk inmiddels dat ik minder last heb van acne, minder last van stemmingswisselingen. Verder heb ik geleerd dat stress veel invloed heeft op mijn hormonen. Dit gedeelte moet ik nog aan werken. Hier is voor mij nog veel winst te behalen. De cursus heeft mijn ogen geopend. Ik kan de cursus zeker aanbevelen. Je krijgt echt waar voor je geld. Goede begeleiding. Als je vragen hebt kun je die stellen en ze worden tijdens de live-sessies nog uitgebreid behandeld. Echt fantastisch!

R, 44 jaar

Niet goed, geld terug garantie

Ik ben er van overtuigd dat elke vrouw wel iets van waarde kan halen uit het programma. Daarom geef ik ook zonder twijfel een niet goed, geld terug garantie, volgens de wettelijke termijn van 14 dagen na aankoop van het programma. Ben je gestart met het programma en niet tevreden? Als je na het volgen van de eerste 2 modules en het invullen van de opdrachten vindt dat het programma niet bij je past, krijg je geld terug. Geen probleem.

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je antwoord op veel gestelde vragen of opmerkingen. Staat jouw vraag er niet bij? Mail me dan op info@martineridderhof.nl

Krijg ik weekmenu's?
Nee en ja. Je krijgt niet elke week van het programma een voorgeschreven menu, omdat ik geloof in de kracht van stap voor stap jouw eigen voedingspatroon aanpassen. Op die manier creëer je een balans die bij jou past en niet voelt als ‘volhouden’. Wel krijg je allerlei recepten per eetmoment ter inspiratie, geef ik je een kijkje in mijn eetdagboek en leer ik je hoe jij je eigen weekmenu’s kunt maken. Vervolgens krijg je van mij 2 weekmenu’s ter inspiratie. Zo is dit programma prima toe te passen in combinatie met jouw werk, je partner of jouw gezin.
Voor wie is het programma geschikt?
Het hormoonbalans programma is specifiek gericht op vrouwen die willen afvallen en hun hormonale klachten willen verminderen. Maar eigenlijk is dit programma voor alle vrouwen van jong tot oud van toepassing, omdat je vanaf de basis leert hoe jouw lijf en hormonen werken en hoe je in balans kunt blijven. Dus ook wanneer je zwanger wilt worden of al in de overgang zit of bent geweest, kan het jou nog veel leren.
Voor wie is het programma NIET?
Als jij al lekker in je vel zit, geen klachten hebt en een gewicht waar je helemaal tevreden over bent, is dit programma niet voor jou. Maar ook als jij niet bereid bent om zelf aan de slag te gaan of op zoek bent naar een snelle oplossing om veel af te vallen, is dit niet voor jou geschikt.
Krijg ik persoonlijke begeleiding?

De wekelijkse lessen zijn algemeen en voor elke vrouw toe te passen. In de besloten Facebook groep kun je jouw persoonlijke vragen stellen Verder ga ik 2x per maand live in de besloten groep, zodat ik nog meer uitleg en tips kan geven. Loop je echter al jaren met klachten of heb jij meerdere diagnoses die van invloed zijn? Dan is het wellicht beter om 1 op 1 een traject bij mij te volgen.

Ik heb al zoveel geprobeerd, waarom zou dit wel werken?
In mijn praktijk heb ik bijna 1000 mensen mogen begeleiden naar een gezondere leefstijl. Ook ben ik zelf lange tijd hormonaal uit balans geweest. Op basis van al mijn kennis en ervaring maakte ik deze methode en weet ik dat het werkt. Het is aan jou om er echt voor te gaan en alle lessen en opdrachten actief mee te doen. Dit is niet het zoveelste dieet om snel gewicht te verliezen. We gaan deze 3 maanden stap voor stap werken aan de juiste voeding, meer beweging, regelmatig ontspanning en een positieve mindset. Het is makkelijk te volgen en ik ben er voor jou om je vragen te beantwoorden en als stok achter de deur om het nu echt te gaan doen!
Kan ik het programma ook volgen als ik geen Facebook heb?
Ja, want je ontvangt alle lessen, tips en opdrachten in je mailbox. Het is echter wel een goed idee om eventueel tijdelijk een anoniem Facebook account aan te maken, want alleen in de groep ben ik er voor jou als stok achter de deur en kun jij terecht met jouw persoonlijke vragen. Op deze manier kan ik het programma vele malen goedkoper aanbieden en leer jij ook nog eens van de vragen en ervaringen van andere vrouwen.
Ik ga het eerst nog even zelf proberen
“Ik weet het allemaal wel” of “ik ga het eerst nog wel even zelf proberen”, zijn hele logische gedachtes. Maar als je het allemaal al weet, waarom doe je het dan nog niet? En als je het al eerder zelf hebt geprobeerd, waarom leef je dan nu nog niet je meest gezonde en gelukkige leven? De belangrijkste stap om resultaat te behalen is het toepassen van dat wat je al weet. En daar ga ik je tijdens deze 10 weken bij helpen.
Ik vind het best prijzig

Het is maar net wat het je waard is. Er is geen magische pil of toverstokje wat jou in 1 keer in balans helpt. Je zal er zelf mee aan de slag moeten en ik help jou daarbij. De prijs is zeer laag als je het vergelijkt met persoonlijke consulten. Dan betaal je al snel €90 of meer voor alleen al het eerste consult. Als je vandaag beslist heb je voor hetzelfde bedrag 12 weken lang videolessen, opdrachten, begeleiding in een groep én een resultaat dat misschien wel invloed heeft op de rest van jouw leven. Wat is een gezonder en gelukkiger leven met minder klachten jou waard?