Inzicht in jouw gezondheid met de EMB test 

  • Wat is toch de oorzaak van die vervelende klachten?

  • Welke tekorten, intoleranties of verstoringen heb jij?

  • Zijn er specifieke supplementen die je kunnen helpen?

Op deze en veel andere vragen kun je antwoord krijgen met behulp van een EMB test.

Wat houdt de EMB test in?

Al het leven bestaat uit trillingen of frequenties. Ieder afzonderlijke stof heeft een eigen specifieke trilling of frequentie. De Energetisch Morfologische Bloedtest maakt gebruik van deze afzonderlijke trillingen en frequenties in het bloed. Door middel van een bioresonantie meting wordt jouw bloed geanalyseerd. Hiermee kunnen diverse tekorten, intoleranties, verstoringen of overbelasting worden aangetoond.

Disclaimer: De adviezen hebben een energetische en/of holistische insteek. De waarden in deze test kunnen niet 1-op-1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. EMBTest® doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de cliënt. Deze vervangen echter niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg. Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. van deze EMBTest® vallen onder ‘natuurgerichte geneeswijzen’. De EMB test is niet wetenschappelijk onderbouwd, maar door de toepassing bij duizenden mensen is er veel ervaring opgebouwd.

Hoe werkt het?

1. De EMB test start altijd met een intake gesprek van ongeveer 1 uur. Vooraf aan de intake vul je voor mij alvast een vragenlijst in en houd je een voedingsdagboek bij. Tijdens het intake gesprek nemen we jouw klachten en vragen door en krijg je direct een aantal praktische adviezen.

2. Met behulp van een prikpen worden er wat druppels bloed afgenomen uit je vinger. Je voelt hier weinig van en er is maar weinig bloed nodig. Het bloed wordt opgestuurd naar Praktijk Wiersma, waar het wordt geanalyseerd. Over het algemeen krijg ik binnen 3 weken de uitslag binnen en kan ik jouw persoonlijke adviesplan maken.

3. Op basis van de intake en de uitslag van het EMB onderzoek maak ik voor jou een persoonlijk en uitgebreid adviesplan met tips, informatie en adviezen over voeding, supplementen, beweging, ontspanning, slaap en zelfliefde. Het adviesplan bespreken we tijdens het adviesgesprek ongeveer 4 weken na de intake. Op basis van de adviezen maken we samen een realistisch en haalbaar stappenplan.

4. Na 4 weken hebben we per mail contact om de eerste resultaten of jouw vragen te bespreken. Er is geen persoonlijke begeleiding bij de opvolging van adviezen. Wil je dat wel? Kijk dan bij de mogelijkheden van 1 op 1 coaching.

Ik gebruik de EMB test niet als diagnose, maar als extra analyse hulpmiddel. Mijn adviezen zijn altijd gebaseerd op het complete plaatje van jouw situatie, klachten, wensen en behoeften. Dit onderzoeken we allemaal tijdens de intake en op basis van de vragenlijsten en jouw voedingsdagboek.

Wat meet de EMB test?

Verstoringen die kunnen worden aangetoond, zijn onder andere:

R

Intoleranties

R

Belasting van parasieten, schimmels of bacteriën

R

Toxische belasting

R

Darm problemen

R

Tekorten in vitamines en mineralen

R

Belasting van vrije radicalen

R

Hormonale verstoringen

R

Overbelasting door mentale of emotionele stress

R

Lever problemen

Wanneer is een EMB test aan te raden?

Je kunt een EMB test laten uitvoeren als je inzicht wilt krijgen in de oorzaken van diverse klachten, denk aan:

 

=
PMS, stemmingswisselingen, eetbuien
=

Buikklachten, zoals pijn, opgeblazen gevoel, obstipatie of diarree

=

Hoofdpijn, vermoeidheid, onrustige huid, ontstekingen, spier- of gewrichtsklachten of andere vage klachten

=

PCOS, onregelmatige menstruatiecyclus of andere cyclus gerelateerde klachten

=

Klachten voor, tijdens of na een zwangerschap

=
Overgangsklachten
=
Burn-out of stress gerelateerde klachten

Ik coach jou naar een gezonder, slanker én gelukkiger leven

Tijdens mijn begeleiding staat niet alleen voeding, maar ook gezondheid en geluk centraal. Want hormonale balans gaat volgens mij niet om een streng dieet en een perfect lichaam, maar om lekker in je vel zitten met een leefstijl die bij jou (en je gezin) past.

Voeding

Helaas is er geen standaard dieet wat voor iedereen werkt. Graag kijk ik met jou naar persoonlijke wensen en voorkeur, maar vooral ook naar de signalen die jouw lichaam geeft en welke voeding past bij jouw klachten. Ook kijken we naar supplementen als aanvulling.

Leefstijl

Niet alleen voeding, maar ook beweging, ontspanning, stress, slaap en andere factoren kunnen grote invloed hebben op jouw lijf en hormonen. Samen maken we de balans op voor deze onderwerpen en maken we een leefstijlplan waar jij en je lijf blij van worden.

Zelfliefde

Een fijne balans kun je alleen creëren in combinatie met een positieve mindset. Niet alleen goed voor jezelf zorgen, maar ook lief en zacht voor jezelf zijn. Zelfvertrouwen, zelfliefde en zelfzorg zijn daarom belangrijke onderdelen in mijn coaching.

Jouw investering naar een gezonder lijf en leven

Let op: momenteel is de EMB test alleen te boeken op afstand! Je krijgt het test pakket thuis gestuurd en kunt de bloedtest met behulp van een instructievideo zelf uitvoeren. De intake en het adviesgesprek vinden plaats via Zoom videobellen.

Jouw coach

Martine Ridderhof

Diëtist
Hormoonfactor coach
Orthomoleculair Therapeut i.o.

Ik coach jou graag naar meer energie, een gezonder en slanker lijf, minder klachten en meer zelfvertrouwen!

Heb je vragen over hormooncoaching of wil je direct een afspraak maken?

1 + 11 =