.
Vraag jij jezelf af of het ooit gaat lukken om die balans te vinden?

Word jij soms moedeloos van die kilo’s die er lijken aan te vliegen en waar je zoveel moeite voor moet doen om ze er af te krijgen en te houden?

Of wellicht zijn er andere klachten die jij herkent, zoals regelmatig een opgeblazen gevoel, stemmingswisselingen, hoofdpijn, vermoeidheid, hevige of juist uitblijvende menstruatie, meer vetopslag rondom je buik, billen en benen, drang naar zoet of zout, pijnlijke borsten, weinig zin in seks, acné, pijnlijke spieren/gewrichten, snel duizelig worden of schommelende bloedsuikers?

Dan wil ik je nu graag eerst gerust stellen. Nee, jij bent geen aansteller, jij bent niet gek geworden en je bent zéker niet de enige vrouw die hiermee worstelt. Er is namelijk maar één antwoord op al jouw klachten: het zijn je hormonen!

Bij veel vrouwen zijn de hormonen uit balans, wat allerlei klachten kan veroorzaken. Blijf hier niet mee lopen! Graag help ik jou naar een nieuwe balans, voor een gezonder, slanker én gelukkiger leven. Vraag nu mijn gratis Hormoonbalans e-book aan om kennis te maken met mijn methode.

Contact

Martine Ridderhof
Kromsteven 3
4697HN Sint-Annaland

info@martineridderhof.nl

KVK 60097957

Volg mij op Facebook

[custom-facebook-feed]