Hormoonbalans programma – week 10

Deze week leer je meer over de 4 gelukshormonen in de masterclass en maak jij verder je eigen keuze met welke opdracht je alsnog of opnieuw aan de slag gaat. Waar zitten voor jouw nog aandachtspunten of verbeterpunten?

Opdrachten week 10

Bepaal voor jezelf waar de aandachtspunten zitten en maak hiervan een opdracht of doel voor de komende week.

2 goede opties zijn:
– Houd opnieuw een eetdagboek bij en bepaal waar voor jou de belangrijkste verbeterpunten zitten. Maak hiervan een nieuw doel om dagelijks af te vinken en evalueer aan het einde van de week wat goed ging of wat nog beter kan. Je vindt de lege weekplanner nogmaals in de link hier naast/onder.
– Aansluitend aan de masterclass over gelukshormonen van deze week is het een mooie opdracht om te gaan mediteren. Dit zorgt niet alleen voor ontspanning, maar kan ook je gelukshormonen boosten. Maak een doel voor elke dag 5-10 minuten of wekelijks minimaal 2x 20-30 minuten. Je vindt de info over meditatie nogmaals in de knop hier naast/onder.

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/437660151" width="640" height="360" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen" allowfullscreen></iframe>

Masterclass: Hormonen en geluk

Niet alleen jouw gedachten of bepaalde gebeurtenissen of gedrag heeft invloed op jouw gevoel van geluk. Dit gevoel wordt namelijk grotendeels in jouw lijf geregeld door hormonen. Het goede nieuws is dat je dit zelf positief kunt beïnvloeden. Tijdens deze masterclass leg ik meer uit over de 4 gelukshormonen en hoe je deze kunt boosten.

https://vimeo.com/437660151/09fcaf84ee 

Vragen of opmerkingen?

Stel jouw vragen in de besloten Facebook groep: https://www.facebook.com/groups/303513500637688/. Doordeweeks probeer ik de vragen binnen 1 dag te beantwoorden. Als er wat uitgebreider uitleg nodig is, geef ik dat aan en volgt de uitleg tijdens de live coachsessies.