Hormoonbalans programma – week 12

It’s a wrap! Deze laatste week heb ik alle belangrijke leefstijlfactoren voor hormoonbalans en een gezond gewicht voor je op een rijtje gezet. Alles wat je de afgelopen weken in stapjes hebt geleerd, komt samen in 1 masterclass.

Verder heb ik de belangrijkste to do’s in een wekelijkse checklist voor je gezet. Blijf jezelf bewust van jouw gezondheid en hormoonbalans, door wekelijks te focussen op minimaal 2 kleine doelen. Neem deze over van de checklist in jouw agenda of notitieboek en kruis dagelijks het hokje aan als het is gelukt. Natuurlijk kun je jezelf ook uitdagen door meerdere doelen te kiezen of door de volledige checklist uit te printen en bij te gaan houden. Op deze manier kun je voor jezelf checken wat al heel goed gaat of wat nog verbeterpunten zijn voor jou. Ook kun je de weekplanner uit week 7 blijven gebruiken, vul deze af en toe eens in om te zien wat goed gaat in jouw voeding en beweging of wat nog beter kan.

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/441843271" width="640" height="360" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen" allowfullscreen></iframe>

Masterclass: Volhouden

De afgelopen weken heb je allerlei tips, informatie en opdrachten gekregen die jou kunnen helpen bij het creëren van een nieuwe balans. In deze masterclass vat ik de belangrijkste tips en to do’s voor je samen en vertel ik je hoe je er voor kunt zorgen dat dit een leefstijl wordt die je kunt volhouden.

https://vimeo.com/441843271/feb706446a 

Vragen of opmerkingen?

Stel jouw vragen in de besloten Facebook groep: https://www.facebook.com/groups/303513500637688/. Doordeweeks probeer ik de vragen binnen 1 dag te beantwoorden. Als er wat uitgebreider uitleg nodig is, geef ik dat aan en volgt de uitleg tijdens de live coachsessies.