Hormoonbalans programma – week 3

Deze week neem je de volgende stap op weg naar een hormoonproof voedingspatroon: gezond en gevarieerd ontbijten. Verder kun je testen of jouw suikerstofwisseling wellicht wat uit balans is en leer je meer over hormonen en afvallen/op gewicht blijven in de masterclass.

Opdrachten week 3

Deze week zijn er 2 opdrachten:

  1. Test je suikerstofwisseling.
  2. Aan de slag met hormoonproof ontbijten.

Je vindt ze beide in een apart document hiernaast op je computer of hieronder op je telefoon.

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/421901476" width="640" height="360" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen" allowfullscreen></iframe>

Masterclass: Hormonen en gewicht

Deze week ga ik dieper in op de hormonen die relatie hebben met een gezond gewicht en voldoende energie. Deze zijn van invloed op afvallen, maar ook bij het op gewicht blijven. Ik vertel welke hormonen hierbij belangrijk zijn en welke stappen nodig zijn om de balans van deze hormonen te verbeteren. Klik op de video voor de masterclass, de hoofdzaken lees je nog eens terug in het document hieronder.

https://vimeo.com/421901476/01851b2885 

Vragen of opmerkingen?

Stel jouw vragen in de besloten Facebook groep: https://www.facebook.com/groups/303513500637688/. Doordeweeks probeer ik de vragen binnen 1 dag te beantwoorden. Als er wat uitgebreider uitleg nodig is, geef ik dat aan en volgt de uitleg tijdens de live coachsessies.