Hormoonbalans programma – week 4

Deze week ga je aan de slag met hormoonproof lunchen. In de masterclass van deze week leg ik meer uit over hormonale disbalansen, zodat jij de puntjes op de i kunt gaan zetten voor jezelf.

Opdrachten week 4

Deze week ga je aan de slag met hormoonproof lunchen. Klik op de knop om de informatie en recepten de downloaden.

Houd ook vooral het hormoonproof ontbijten vol, waar je vorige week mee bent gestart. Eet ook weer lekker veel groente, voldoende fruit en drink voldoende water, waar je in week 2 mee bent gestart.

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/424541911" width="640" height="360" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen" allowfullscreen></iframe>

Masterclass: Hormonale disbalans

Als je het nog niet hebt gedaan, vul dan alsnog de hormonale klachten analyse in van week 1.  In de masterclass van deze week neem ik de 4 meest voorkomende hormonale problemen door en bespreek de oorzaken hiervan en de adviezen hierbij.

https://vimeo.com/424541911/08664daea1

Vragen of opmerkingen?

Stel jouw vragen in de besloten Facebook groep: https://www.facebook.com/groups/303513500637688/. Doordeweeks probeer ik de vragen binnen 1 dag te beantwoorden. Als er wat uitgebreider uitleg nodig is, geef ik dat aan en volgt de uitleg tijdens de live coachsessies.