Hormoonbalans programma – week 5

Deze week zet je de volgende stap qua voeding en ga je aan de slag met hormoonproof dineren. Tijdens de masterclass leer je meer over de menstruatiecyclus met een bijbehorende opdracht. Houd deze week ook bij hoeveel je beweegt, ter voorbereiding op volgende week.

Opdrachten week 5

Deze week zijn er 3 opdrachten.

  1. Aan de slag met hormoonproof dineren, klik op de knop voor de informatie en recepten.
  2. Start met het bijhouden van je menstruatiecyclus. Kijk hiervoor eerst de masterclass, de opdracht staat uitgelegd in de download van de masterclass.
  3. Houd deze week dagelijks bij wat je aan beweging doet. Hier gaan we de komende week verder op in. Het bijhouden kan gewoon in je notitieboek en hoeft niet heel uitgebreid. Houd bij wat je aan beweging doet en hoe lang, dus bijvoorbeeld 15 minuten wandelen of 35 minuten fietsen, enzovoorts.

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/426786861" width="640" height="480" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen" allowfullscreen></iframe>

Masterclass: De menstruatiecyclus

Deze week leg ik je uit hoe de menstruatiecyclus werkt en hoe je meer kunt ‘leven naar je cyclus’. Dit kan echt een groot verschil maken om lekkerder in je vel te zitten en meer te luisteren naar jouw lijf en waar je behoefte aan hebt. Ik heb in het document ook info opgenomen voor wanneer je geen menstruatiecyclus hebt. Klik op de video voor de masterclass, de hoofdzaken en de uitleg over de opdracht lees je nog eens terug in het document hieronder.

https://vimeo.com/426786861/c1ad20de94 

Vragen of opmerkingen?

Stel jouw vragen in de besloten Facebook groep: https://www.facebook.com/groups/303513500637688/. Doordeweeks probeer ik de vragen binnen 1 dag te beantwoorden. Als er wat uitgebreider uitleg nodig is, geef ik dat aan en volgt de uitleg tijdens de live coachsessies.