Hormoonbalans programma – week 6

Deze week de laatste stap op het gebied van voeding: hormoonproof tussendoortjes. Verder leer je in de masterclass waarom beweging én training belangrijk zijn en ga je vanaf deze week aan de slag met meer bewegen.

Opdrachten week 6

De afgelopen weken ben je aan de slag gegaan met meer groente en fruit, voldoende en gezond drinken en heb je aanpassingen gemaakt in ontbijt, lunch en diner. De laatste stap is het hormoonproof maken van jouw tussendoortjes, hiermee ga je deze week aan de slag.

Om jou een idee te geven van hoe een hormoonproof weekmenu er uit ziet, vind je deze week bij de downloads een volledig uitgewerkt weekmenu. Een aantal recepten heb je al ontvangen in de afgelopen weken, maar er staan ook een aantal nieuwe recepten tussen. Natuurlijk is het belangrijk om hierbij te kijken naar jou persoonlijke behoefte en voorkeuren, dus voel je vrij om de hoeveelheid of ingrediënten wat aan te passen. Binnenkort volgt nog een tweede weekmenu!

De tweede opdracht is meer gaan bewegen en trainen. Kijk daarvoor eerst de masterclass, maak jouw beweegplan en doe deze week minimaal 1x de work-out van Melissa. Je vindt de work-out ook uitgeschreven, mocht je na een aantal keer de oefeningen wel weten, dan kun je de work-out ook zonder video doen. Weet je een oefening niet meer, pak dan de video er weer bij. Zet ‘m op!

https://vimeo.com/428977891/b529c0bab7

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/428977891" width="640" height="360" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen" allowfullscreen></iframe>
<iframe src="https://player.vimeo.com/video/429053723" width="640" height="360" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen" allowfullscreen></iframe>

Masterclass: Beweging en training

Deze week een wat kortere masterclass over het belang van bewegen én trainen. Ik ben zelf geen sportcoach of beweegexpert, maar de uitleg is op basis van mijn ervaring en scholingen. Voor de praktische uitvoering heb ik een expert ingeschakeld en ontvang je deze week het eerste deel van een hele toffe bonus in dit programma! Melissa van Schetsen (personal trainer) heeft diverse work-outs gemaakt, die je gewoon thuis kunt uitvoeren wanneer jij wilt. Luister snel de masterclass om te horen wat de bedoeling is en ga er mee aan de slag!

https://vimeo.com/429053723/d183a2bbe1

Vragen of opmerkingen?

Stel jouw vragen in de besloten Facebook groep: https://www.facebook.com/groups/303513500637688/. Doordeweeks probeer ik de vragen binnen 1 dag te beantwoorden. Als er wat uitgebreider uitleg nodig is, geef ik dat aan en volgt de uitleg tijdens de live coachsessies.