Hormoonbalans programma – week 9

Voeding, beweging en ontspanning hebben veel invloed op jouw lichamelijke welzijn en deels ook op jouw geestelijk welzijn. Dit kan allemaal doorwerken op jouw hormonale balans. Een ander heel belangrijk onderdeel voor geestelijk welzijn is hoe jij in het leven staat en hoe jouw gedachten zijn over jezelf en wat jouw overtuigingen zijn over jouw eigen talenten en kwaliteiten. Dit wordt ook wel mindset genoemd en daar leer je deze week meer over.

Opdrachten week 9

De opdrachten van deze week sluiten aan bij de masterclass van Marian over mindset. Kijk dus eerst de masterclass en luister goed naar de tips van Marian, lees daarna mijn extra uitleg en opdrachten door en ga er mee aan de slag!

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/435132102" width="640" height="360" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen" allowfullscreen></iframe>

Masterclass: Mindset is a way of living

Marian van der Werff is psychotherapeut en onder andere gespecialiseerd in trauma, hooggevoeligheid, rouwverwerking en burn-out klachten. Je kunt meer lezen over haar begeleiding op www.zienswijs.nl.

Marian vertelt in deze masterclass meer over de kracht van jouw gedachten en geeft tips hoe je positiever kunt gaan leven en denken.

Als jij voelt dat hier nog veel winst voor jou te behalen valt, schroom dan niet om contact op te nemen met Marian om een afspraak te maken. Mijn ervaring is dat je in slechts enkele afspraken al zoveel inzichten op kunt doen, dat je daarmee al mooie stappen kunt zetten.

https://vimeo.com/435132102/d98e19e906

Work-out 4 van Melissa

Deze week de laatste work-out van Melissa. Aan het einde van de video geeft ze tips hoe je de verschillende work-outs kunt combineren. Probeer wekelijks 2-3 trainingsmomenten voor jezelf in te plannen en blijf daarnaast dagelijks lekker bewegen in de vorm van wandelen of fietsen.

https://vimeo.com/435150578/e4856c8799 

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/435150578" width="640" height="360" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen" allowfullscreen></iframe>

Vragen of opmerkingen?

Stel jouw vragen in de besloten Facebook groep: https://www.facebook.com/groups/303513500637688/. Doordeweeks probeer ik de vragen binnen 1 dag te beantwoorden. Als er wat uitgebreider uitleg nodig is, geef ik dat aan en volgt de uitleg tijdens de live coachsessies.