Wil jij meer inzicht in de oorzaken van jouw klachten?

Meld je nu aan voor de online masterclass over hormonale klachten en ontdek wat de grootste boosdoeners zijn voor jouw hormonale klachten!

Ik weet uit ervaring hoe frustrerend het is om lange tijd met vage klachten rond te lopen en niet duidelijk te hebben wat de oorzaak hiervan is. Ik was ook moe, had stemmingswisselingen en een pijnlijke en hevige menstruatie.

Inmiddels heb ik ontdekt welke boosdoeners de veel voorkomende klachten bij vrouwen veroorzaken. In deze masterclass leg ik de oorzaken uit, zodat jij begrijpt waar je klachten vandaan komen én weet wat echt belangrijk is om je klachten te verminderen of er zelfs helemaal vanaf te komen.

Herken jij dit?

M

Je hebt hevige of pijnlijke menstruaties of je cyclus is juist heel onregelmatig.

M

Je zit niet lekker in je vel en voelt je vaak moe of futloos.

M

Je hebt last van stemmingswisselingen of voelt je soms down of prikkelbaar.

M

Je wordt steeds zwaarder, terwijl je het gevoel hebt dat je best gezond leeft. Je hebt al meerdere diëten geprobeerd en bent er echt helemaal klaar mee.

M

Je hebt regelmatig eetbuien of cravings naar zoet of zout.

M

Je ervaart regelmatig klachten als een opgeblazen buik, hoofdpijn of onrustige huid.

Jij bent niet de enige! Bij veel vrouwen zijn de hormonen uit balans, wat allerlei klachten kan veroorzaken. Door bewustwording van wat je hormonen doen én hoe jij dat zelf kunt beïnvloeden, hoeft dat niet zo te zijn! In deze masterclass leg ik de meest voorkomende hormonale problemen bij vrouwen uit en geef ik je inzicht in de grootste boosdoeners of belangrijkste oorzaken.

Hoe fijn zou het zijn als:

 

… je weet welke hormonen belangrijk zijn en welke hormonale problemen veel voorkomen bij vrouwen

… je inzicht hebt in de mogelijke oorzaken van jouw klachten

… je weet wat de grootste boosdoeners zijn voor jouw hormonale balans en waar jij op kunt gaan focussen

 

Zou het je wellicht niet alleen inzicht en kennis geven, maar ook rust en focus om nu ECHT gezonder te gaan leven?

Masterclass Hormonale Klachten

De masterclass is een video van ruim 1 uur.  Diverse hormonale disbalansen zoals oestrogeendominantie, PCOS en schildklierproblemen komen kort aan bod, maar je leert vooral meer over de oorzaken van stemmingswisselingen, menstruatieproblemen, vermoeidheid en waarom het vaak niet lukt om (blijvend) af te vallen.

Hormonen

Je krijgt uitleg over de hormonen oestrogeen, progesteron, testosteron, schildklierhormoon, cortisol en insuline. Hoe worden ze gemaakt en hoe worden ze beïnvloed?

Klachten

Je leert meer over de klachten die ontstaan door een overbelast stress systeem, een disbalans in de menstruatiecyclus, ontregelde bloedsuiker of een trage schildklier.

Boosdoeners

Ontdek de grootste boosdoeners in voeding, leefstijl en mindset, zodat voor jou duidelijk wordt welke stappen je kunt zetten naar meer energie en minder klachten.

Wie is Miss Hormones?

Ik ben Martine, 33 jaar, diëtist en hormoontherapeut. Samen met mijn man, onze zoontjes en de hond woon ik in een klein dorpje in Zeeland. Er gaat geen week voorbij zonder friet en ja, dat past prima in mijn balans.

Alhoewel ik nu een fijne balans heb gevonden, is dat wel eens totaal anders geweest. In 2016 had ik een burn-out, kwam ik kilo’s aan en bleef ik daarna last houden van stemmingswisselingen, afvallen lukte niet, ik had weinig energie en zat niet lekker in mijn vel.

Ook na mijn zwangerschap in 2019 had ik veel last van mijn hormonen. Van symptomen van een snelle schildklier ging ik naar symptomen van een trage schildklier, met gewrichtsklachten, vermoeidheid, vocht vasthouden en eetbuiten als gevolg.

Ik ben me na jaren van klachten gaan verdiepen in hormonen, de menstruatiecyclus en ik heb diverse opleidingen gevolgd over de enorme invloed van voeding en leefstijl op je hormoonbalans. Toen ik al die kennis ging toepassen voelde ik me fitter, had ik meer zelfvertrouwen én veel minder klachten. Dat gun ik jou ook!

Veel vrouwen lopen lange tijd met klachten, omdat ze geen duidelijk advies of goed inzicht krijgen in de oorzaken hiervan. Met deze masterclass ga ik je de kennis en inzichten te geven waar ik zelf ook lange tijd naar op zoek was. Je bent van harte welkom!

van €27 nu tijdelijk voor €17

✔︎ een video van ruim een uur, direct toegang na aanschaf en te bekijken waar en wanneer je wilt

✔︎ uitleg over de belangrijkste hormonen en meest voorkomende hormonale disbalansen bij vrouwen

✔︎ inzicht in de belangrijkste oorzaken of boosdoeners van jouw hormonale problemen

✔︎ praktische informatie over de invloed van stress, voeding, leefstijl en mindset op je hormonale balans

Deze vrouwen gingen je voor:

Ik vond de kickstart videos heel erg fijn om te volgen. Niet alleen vanwege de vele informatie en dingen die je leert in korte tijd, maar ook kreeg ik echt al inzicht in wat hormonen nu precies zijn en wat ze betekenen en doen voor je lichaam. Veel meer dan ik dacht en ik zag ook direct de verbindingen van mijn klachten en de disbalansen die je hormonaal kunt ervaren. Door al zoveel te leren tijdens deze video’s en met Martine die zo enorm gedreven en enthousiast in haar vak is, hoefde ik echt niet lang na te denken om het 10weekse programma te gaan volgen. om zo nog veel meer te leren en de beste versie van mezelf te worden 🙂

Mariëtte, 28 jaar

Via de website en podcast kwam ik terecht bij de videotraining. Ik had al veel dingen geprobeerd (ik heb PCOS), weinig vertrouwen, maar was wel nieuwsgierig. De videotraining is heel laagdrempelig om in te stappen qua prijs en je zit niet meteen ergens aan vast. In overzichtelijke masterclasses brengt Martine steeds iets nieuws aan het licht. Mijn grootste winst was vooral herkenning van klachten, waarvan ik me niet altijd bewust was dat het klachten waren. Ik vind het volgen van deze masterclasses echt een aanrader. Martine legt alles op een rustige en duidelijke manier uit en geeft inzicht in diverse hormonale disbalansen.

Daniëlle, 32 jaar

Twijfel je nog of het iets voor jou is?

Download dan mijn gratis hormonale klachten analyse en vul deze in. Heb je bij 1 of meerdere hormonen wel meer dan 3 vinkjes gezet en wil je daar graag meer over weten, dan is deze masterclass zeker iets voor jou!