Yes, gelukt! Binnen 5 minuten ontvang je de hormonale klachten analyse in je mailbox.

(Zo niet, check ook even je ongewenste mail.)

Lees nog even verder terwijl je wacht op je mail, want binnenkort geef ik een gratis webinar en jij kunt daarbij zijn!

GRATIS webinar:

De 5 stappen naar hormonale balans

Ik weet uit ervaring hoe frustrerend het is om lange tijd met vage klachten rond te lopen en niet duidelijk te hebben wat de oorzaak hiervan is. Ik was ook moe, had stemmingswisselingen en een pijnlijke en hevige menstruatie. Na mijn burn-out liep ik lange tijd met allerlei vage klachten en ook na mijn eerste zwangerschap was ik lange tijd hormonaal uit balans.

Inmiddels heb ik ontdekt welke boosdoeners de veel voorkomende klachten bij vrouwen veroorzaken. In dit GRATIS webinar leg ik de oorzaken uit, zodat jij begrijpt waar je klachten vandaan komen én weet wat echt belangrijk is om je klachten te verminderen of er zelfs helemaal vanaf te komen. Ook is er ruimte om vragen te stellen over jouw persoonlijke situatie en klachten.

<script src="https://embed.webinargeek.com/assets/embed-frame.js" data-webinar="89af5791-8ee8-445a-8c09-78058964c7dc" type="text/javascript"></script>

Herken jij dit?

M

Je hebt hevige of pijnlijke menstruaties of je cyclus is juist heel onregelmatig.

M

Je zit niet lekker in je vel en voelt je vaak moe of futloos.

M

Je hebt last van stemmingswisselingen of voelt je soms down of prikkelbaar.

M

Je wordt steeds zwaarder, terwijl je het gevoel hebt dat je best gezond leeft. Je hebt al meerdere diëten geprobeerd en bent er echt helemaal klaar mee.

M

Je hebt regelmatig eetbuien of cravings naar zoet of zout.

M

Je ervaart regelmatig klachten als een opgeblazen buik, hoofdpijn of onrustige huid.

Jij bent niet de enige! Bij veel vrouwen zijn de hormonen uit balans, wat allerlei klachten kan veroorzaken. Door bewustwording van wat je hormonen doen én hoe jij dat zelf kunt beïnvloeden, hoeft dat niet zo te zijn! In deze masterclass leg ik je uit waar jouw klachten vandaan komen én krijg je inzicht in de stappen die je kunt zetten om je hormonen in balans te brengen.

Hoe fijn zou het zijn als:

… je weet welke hormonen belangrijk zijn en welke hormonale problemen veel voorkomen bij vrouwen

… je inzicht hebt in de mogelijke oorzaken van jouw klachten

… je weet wat de grootste boosdoeners zijn voor jouw hormonale balans en waar jij op kunt gaan focussen

Zou het je wellicht niet alleen inzicht en kennis geven, maar ook rust en focus om nu ECHT gezonder te gaan leven?

Hoe werkt zo’n webinar?

Het is eigenlijk heel simpel. Je kunt het webinar op de opgegeven datum volgen via je telefoon, maar de voorkeur heeft tablet of laptop/computer. Jij ziet en hoort mij, maar ik zie of hoor jou niet. Je kunt dus in alle rust thuis de masterclass volgen.

Het webinar is LIVE, dus je kunt tijdens het webinar in de chat direct je vragen aan mij stellen. Ik zal ze waar mogelijk gelijk beantwoorden.

Je meldt je aan door je naam en mailadres door te geven. Je ontvangt direct een mail ter bevestiging met daarin de link naar het webinar. Op de dag van het webinar klik je een paar minuten voor aanvang op de link, alles spreekt verder voor zich.

Mocht je deze datum/tijd niet kunnen, registreer je dan alsnog. Enkele uren nadat het webinar is afgelopen krijg je een opname van het webinar automatisch naar je inbox verstuurd. Je kunt het webinar dus tijdelijk nog terugkijken.

Ben jij er bij? Reserveer je plekje direct door je naam en emailadres in te vullen!

<script src="https://embed.webinargeek.com/assets/embed-frame.js" data-webinar="89af5791-8ee8-445a-8c09-78058964c7dc" type="text/javascript"></script>

Wie is Miss Hormones?

Ik ben Martine, 33 jaar, diëtist en hormoontherapeut. Samen met mijn gezin woon ik tijdelijk in Alexandria, Virginia in USA. Er gaat geen week voorbij zonder friet en ja, dat past prima in mijn balans.

Alhoewel ik nu een fijne balans heb gevonden, is dat wel eens totaal anders geweest. In 2016 had ik een burn-out, kwam ik kilo’s aan en bleef ik daarna last houden van stemmingswisselingen, afvallen lukte niet, ik had weinig energie en zat niet lekker in mijn vel.

Ook na mijn zwangerschap in 2019 had ik veel last van mijn hormonen. Van symptomen van een snelle schildklier ging ik naar symptomen van een trage schildklier, met gewrichtsklachten, vermoeidheid, vocht vasthouden en eetbuiten als gevolg.

Ik ben me na jaren van klachten gaan verdiepen in hormonen, de menstruatiecyclus en ik heb diverse opleidingen gevolgd over de enorme invloed van voeding en leefstijl op je hormoonbalans. Toen ik al die kennis ging toepassen voelde ik me fitter, had ik meer zelfvertrouwen én veel minder klachten. Dat gun ik jou ook!

Veel vrouwen lopen lange tijd met klachten, omdat ze geen duidelijk advies of goed inzicht krijgen in de oorzaken hiervan. Met deze masterclass ga ik je de kennis en inzichten te geven waar ik zelf ook lange tijd naar op zoek was. Je bent van harte welkom!