Yes, gelukt! Binnen 5 minuten ontvang je de hormonale klachten analyse in je mailbox.

(Zo niet, check ook even je ongewenste mail.)

Lees nog even verder terwijl je wacht op je mail, want ik heb een mooie aanbieding voor je.

Eén van de grootste boosdoeners voor vermoeidheid, hoofdpijn, cravings, stemmingswisselingen en kilo’s die er niet af gaan is een instabiele bloedsuiker.

In mijn E-book Bloedsuiker Balans lees je alles wat je hierover moet weten:

✔︎ uitleg over het bloedsuiker systeem en de relatie met veel voorkomende hormonale klachten bij vrouwen

✔︎ wat de invloed is van stress, voeding, spijsvertering, slaap en beweging op je bloedsuiker

✔︎ allerlei praktische (voedings)tips, adviezen en stappen om je hormonen in balans te brengen

Speciaal voor jou heb ik een tijdelijke aanbieding en betaal je geen 37 euro maar slechts 17 euro voor mijn Bloedsuiker Balans E-book

Herken jij dit?

M

Je zit niet lekker in je vel en voelt je vaak moe of futloos. Je ervaart energiedips na een flinke maaltijd of zou elke middag wel een dutje willen doen.

M

Je humeur kan opeens zakken naar een dieptepunt, je hebt een kort lontje, weinig geduld, stemmingswisselingen of opeens veel frustratie om kleine dingen.

M

Je hebt continue behoefte aan zoetigheid, ook als je net hebt gegeten en je hebt eigenlijk de hele dag trek of zin om te snaaien. Misschien verval je af en toe zelfs in eetbuien, waarin je onverzadigbaar bent en een heel pak koekjes leeg eet.

M

Het lukt je niet om de kilo’s na een (of meerdere) zwangerschappen kwijt te raken, terwijl je best gezond probeert te leven. Je baalt van je gewicht en voelt je vaak onzeker over jezelf en je lijf.

M

Je ervaart klachten als menstruatiepijn, hoofdpijn, opgeblazen buik, bekkenpijn, een onrustige huid (acne) of gewrichtspijn.

M

Je bent steeds op zoek naar balans en hebt al verschillende diëten of supplementen geprobeerd. Je wilt beter voor jezelf zorgen, maar het lukt niet om het vol te houden.

Jij bent niet de enige! Bij veel vrouwen zijn de hormonen uit balans, wat allerlei klachten kan veroorzaken.

Stop met het volgen van diëten, met het zelf aanrommelen met supplementen en het volgen van steeds weer andere tips van influencers of Google

Breng je bloedsuiker in balans

Bij veel klachten leggen we de schuld bij onze menstruatiecyclus of we hebben gewoon te veel stress en teveel ballen omhoog te houden.

En ja, het stresshormoon of je cyclushormonen hebben veel invloed op je energie, je humeur, je gewicht en sommige klachten, maar daar zit altijd een oorzaak onder. Een instabiele bloedsuiker is één van de meest voorkomende oorzaken van veel hormonale klachten en daar ga je met behulp van dit e-book mee aan de slag.

Hoe werkt je bloedsuiker hormoon, wat is de relatie met andere hormonen, welke klachten zijn gerelateerd aan een instabiele bloedsuiker en de belangrijkste vraag: hoe krijg ik mijn bloedsuiker stabiel? Op deze vragen én meer krijg je antwoord in dit e-book. Ik help je graag met allerlei informatie, tips en stappen naar bloedsuiker balans.

Met als resultaat voor jou: meer energie, een gezonder en slanker lijf, minder klachten en meer zelfvertrouwen!

In het E-book lees je onder andere:

N

Hoe je bloedsuiker systeem werkt en welke klachten je kunt ervaren bij bloedsuiker disbalans

N

Wat de invloed is van stress, voeding, spijsvertering, slaap en beweging op je bloedsuiker

N

Welke producten je beter kunt vermijden of juist vaker eten voor een stabiele bloedsuiker

N

Hoe je balans creëert in je voeding met de juiste koolhydraten, voldoende eiwitten, vetten, vezels, vitamines en mineralen

N

Allerlei praktische tips voor gezonde smoothies, voedzame salades, brood beleg, gezonde tussendoortjes, wat je beter wel/niet kunt drinken en meer

N

Wat je kunt doen om eetbuien en cravings te verminderen

Daarnaast ontvang je 2 waardevolle bonussen:

N

Een masterclass van 1 uur met praktische uitleg over insulineresistentie, de oorzaken, boosdoeners en aandachtspunten in voeding, leefstijl en supplementen.

N

Een uitgebreid supplementen document met mijn meest geadviseerde merken voor meer energie, minder klachten en stabiele bloedsuiker. Denk aan multivitamine, magnesium, Omega 3 en specifieke vitamines en mineralen.

Over mij

Ik ben Martine, mama van 2 zoontjes en zwanger van ons derde kindje. Samen met mijn gezin woon ik tijdelijk in Alexandria, Virginia in USA. Als diëtist en hormoontherapeut heb ik al honderden vrouwen mogen coachen naar meer energie en minder hormonale klachten.

Alhoewel ik nu een fijne balans heb gevonden, is dit eerder totaal anders geweest. In 2016 had ik een burn-out, kwam ik kilo’s aan en bleef ik vervelende klachten houden. Ook na mijn eerste zwangerschap waren mijn hormonen lange tijd uit balans.  

Ik ging me verdiepen in de menstruatiecyclus en volgde opleidingen rondom voeding en hormonen. Toen ik al die kennis ging toepassen en bewust aan de slag ging met mijn voeding, leefstijl en zelfliefde, voelde ik me fitter, had ik meer zelfvertrouwen én veel minder klachten. Een stabiele bloedsuiker was steeds opnieuw een belangrijke sleutel in mijn herstel processen.

Op basis van mijn eigen ervaring met hormonale klachten, het volgen van diverse opleidingen én het coachen van honderden vrouwen, heb ik een compleet Bloedsuiker Balans e-book voor jou ontwikkeld. Zo kun jij op een laagdrempelige manier leren hoe je lijf werkt en wat je lijf nodig heeft en met de tips en adviezen gericht aan de slag.

Nu voor €17 i.p.v. €37

✔︎ Uitgebreid E-book met informatie, tips en adviezen om vermoeidheid, cravings, stemmingswisselingen, hoofdpijn, moeilijk afvallen en andere klachten te verminderen.

✔︎ BONUS: masterclass van 1 uur met praktische uitleg over insulineresistentie, de oorzaken, boosdoeners en aandachtspunten in voeding, leefstijl en supplementen.

✔︎ BONUS: Een uitgebreid supplementen document met mijn meest geadviseerde merken voor meer energie, minder klachten en stabiele bloedsuiker. Denk aan multivitamine, magnesium, Omega 3 en specifieke vitamines en mineralen.