Wil jij meer inzicht in je cyclus en de mogelijke oorzaken van jouw klachten?

Ik weet uit ervaring hoe frustrerend het is om lange tijd met vage klachten rond te lopen en niet duidelijk te hebben wat de oorzaak hiervan is. Ik was vaak moe, had stemmingswisselingen en een pijnlijke en hevige menstruatie.

Inmiddels heb ik ontdekt welke boosdoeners de veel voorkomende klachten bij vrouwen veroorzaken. In de cyclus cursus leg ik deze oorzaken precies uit, zodat jij begrijpt waar je klachten vandaan komen én weet wat echt belangrijk is om je klachten te verminderen of er zelfs helemaal vanaf te komen.

Herken jij dit?

M
Je hebt hevige of pijnlijke menstruaties of je cyclus is juist heel onregelmatig.
M
Je zit niet lekker in je vel en voelt je vaak moe of futloos.
M
Je hebt last van stemmingswisselingen of voelt je soms down of prikkelbaar.
M
Je wordt steeds zwaarder, terwijl je het gevoel hebt dat je best gezond leeft. Je hebt al meerdere diëten geprobeerd en bent er echt helemaal klaar mee.
M
Je hebt regelmatig eetbuien of cravings naar zoet of zout.
M
Je ervaart regelmatig klachten als een opgeblazen buik, hoofdpijn, slechte huid, ontstekingen of spierklachten.

Jij bent niet de enige! Bij veel vrouwen zijn de cyclus hormonen uit balans, wat allerlei klachten kan veroorzaken. Door bewustwording van hoe je lijf werkt, wat je hormonen doen én hoe jij dat zelf kunt beïnvloeden, hoeft dat niet zo te zijn. In deze cursus leg ik de meest voorkomende hormonale problemen bij vrouwen uit en geef ik je inzicht in de grootste boosdoeners of belangrijkste oorzaken van klachten.

Hoe fijn zou het zijn als:

N
Je begrijpt hoe de menstruatiecyclus werkt en welke hormonale problemen veel voorkomen bij vrouwen
N
Je inzicht hebt in de mogelijke oorzaken van jouw klachten
N
Je weet wat de grootste boosdoeners zijn voor jouw hormonale balans en waar jij op kunt gaan focussen
N
Je weet waarom stress zo’n grote invloed heeft op je hormonen
N
Je leert wat de invloed is van voeding op jouw klachten
Zou het je wellicht niet alleen inzicht en kennis geven, maar ook rust en focus om nu ECHT gezonder te gaan leven?

Wat kun je verwachten van de cyclus cursus?

De training bestaat uit 3 video’s van 20-25 minuten. Direct na aankoop ontvang je alle video’s in de mail. Diverse hormonale disbalansen komen aan bod, maar je leert vooral meer over de oorzaken van stemmingswisselingen, menstruatieproblemen, vermoeidheid en waarom het vaak niet lukt om (blijvend) af te vallen. Hieronder een overzicht van de onderwerpen per video.

Masterclass 1: Menstruatie cyclus

In de eerste masterclass ontdek je hoe belangrijk jouw hormonen zijn, hoe de menstruatiecyclus werkt en welke hormonen hierbij betrokken zijn.

Masterclass 2: Cyclus klachten

In de tweede masterclass leer je meer over de klachten en oorzaken die gerelateerd zijn aan een disbalans van oestrogeen, progesteron of testosteron.
s

Masterclass 3: De boosdoeners

In de masterclass krijg je inzicht in de grootste boosdoeners voor hormonale disbalans, zoals stress, voeding, spijsvertering en mindset.

Over mij

Ik ben Martine, 34 jaar, diëtist en hormoontherapeut. Samen met mijn gezin woon ik tijdelijk in Alexandria, Virginia in USA. Er gaat geen week voorbij zonder friet en ja, dat past prima in mijn balans.

Alhoewel ik nu een fijne balans heb gevonden, is dat wel eens totaal anders geweest. In 2016 had ik een burn-out, kwam ik kilo’s aan en bleef ik daarna last houden van stemmingswisselingen, afvallen lukte niet, ik had weinig energie en zat niet lekker in mijn vel.

Ook na mijn eerste zwangerschap in 2019 had ik veel last van mijn hormonen. Van symptomen van een snelle schildklier ging ik naar symptomen van een trage schildklier, met gewrichtsklachten, vermoeidheid, vocht vasthouden en eetbuien als gevolg.

Ik ben me na jaren van klachten gaan verdiepen in hormonen, de menstruatiecyclus en ik heb diverse opleidingen gevolgd over de enorme invloed van voeding en leefstijl op je hormoonbalans. Toen ik al die kennis ging toepassen voelde ik me fitter, had ik meer zelfvertrouwen én veel minder klachten. Dat gun ik jou ook!

Veel vrouwen lopen lange tijd met klachten, omdat ze geen duidelijk advies of goed inzicht krijgen in de oorzaken hiervan. Met deze cyclus cursus ga ik je de kennis en inzichten te geven waar ik zelf ook lange tijd naar op zoek was. Je bent van harte welkom!

Nu voor slechts €27

✔︎ 3 masterclasses, direct toegang na aanschaf en te bekijken waar en wanneer je wilt

✔︎ uitleg over de meest voorkomende hormonale disbalansen bij vrouwen

✔︎ inzicht in de belangrijkste oorzaken of boosdoeners van hormonale problemen

✔︎ praktische informatie over de invloed van stress, voeding en mindset op je hormonale balans

Veel gestelde vragen
Staat jouw vraag er niet bij? Mail me gerust op info@martineridderhof.nl
Hoeveel tijd kost de cursus?
Elke masterclass duurt 20-25 minuten. De videotraining bestaat uit 3 video’s, wat betekent dat je totaal bijna 1,5uur kijktijd hebt. In deze tijd hoop ik je inzichten te geven waar je misschien al jaren naar op zoek bent of wat je jaren aan zoektocht kan besparen!
Wanneer kan ik starten?
Je kunt starten wanneer je wilt! Direct na jouw aanmelding krijg je een mail met linkjes naar alle video’s.
Kan ik het later terug kijken?
Ja zeker! De masterclasses heb ik van te voren opgenomen, dus kun je bekijken waar en wanneer jou uitkomt. Je houdt onbeperkt toegang (garantie minimaal 1 jaar) tot de video’s, dus je kunt ze zo vaak bekijken als je wilt.
Ik twijfel of het iets voor mij is...
Als je wilt weten of de videotraining iets voor jou is, download dan mijn gratis hormonale klachten analyse en vul deze in. Heb je bij 1 of meerdere hormonen wel meer dan 3 vinkjes gezet en wil je daar graag meer over weten, dan is deze training zeker iets voor jou!

Blijf niet te lang twijfelen, mail me gewoon met jouw vraag op info@martineridderhof.nl.