De 5 stappen naar hormonale balans – GRATIS webinar

Ontdek tijdens dit gratis webinar wat de grootste boosdoeners zijn bij klachten zoals stemmingswisselingen, hevige of onregelmatige menstruaties, hoofdpijn, opgeblazen buik, vermoeidheid en moeilijk afvallen én hoe je deze klachten kunt verminderen.

In dit GRATIS webinar leg ik de oorzaken en stappen naar herstel uit, zodat jij begrijpt waar je klachten vandaan komen én weet wat echt belangrijk is om je klachten te verminderen of er zelfs helemaal vanaf te komen. Ook is er ruimte om vragen te stellen over jouw persoonlijke situatie en klachten.

Na het webinar weet jij precies:

=

Hoe veel hormonale klachten, zoals vermoeidheid, hoofdpijn, hevige menstruaties, stemmingswisselingen en moeilijk afvallen ontstaan

=

Waarom veel klachten na een zwangerschap erger worden

=

Welke voeding je hormonen in de war schoppen en welke voeding je juist nodig hebt

=

Waarom stress zo'n grote boosdoener is voor je hormonen

=

Wat de relatie is tussen hormonale klachten en darmklachten

=

Welke stappen jij kunt zetten om deze klachten te verminderen

Ben jij de beste versie van jezelf?

Je staat als moeder midden in het leven en houdt een hoop ballen hoog. Het is best druk op je werk, je hebt een leuk sociaal leven en lijkt het goed voor elkaar te hebben.

Toch zit je niet helemaal lekker in je vel en ben je vaak moe. Jouw leven staat in het teken van je gezin en je werk. Je vind het moeilijk om jezelf op de eerste plek te zetten en dat begin je te merken…

Je gewicht gaat steeds verder omhoog, je hebt allerlei vage klachten en je bent soms niet echt de leukste thuis. Je geniet niet optimaal van jouw lijf en jouw leven.

Het is tijd voor verandering.

Voor wie is dit webinar?

Herken jij jezelf in 1 of meerdere van onderstaande klachten? Dan is dit webinar voor jou!

✓Je wordt steeds zwaarder, terwijl je het gevoel hebt dat je best gezond leeft.

✓ Je hebt hevige of pijnlijke menstruaties of je cyclus is juist heel onregelmatig.

✓ Je hebt last van stemmingswisselingen of voelt je soms down of prikkelbaar.

✓ Je ervaart regelmatig klachten als een opgeblazen buik, hoofdpijn, een onrustige huid, ontstekingen of gewrichtsklachten.

✓ Je zit niet lekker in je vel en voelt je vaak moe of futloos.

✓ Je hebt regelmatig eetbuien of cravings naar zoet of zout.

✓ Je hebt het gevoel dat je na 1 of meerdere zwangerschappen nooit terug in balans bent gekomen.

Hoe werkt zo’n webinar?

Eigenlijk is het heel simpel. Je meld jezelf met naam en mailadres aan voor het webinar en krijgt direct een bevestiging in je mailbox.

Je kunt het webinar op de aangegeven datum en tijd bekijken via je telefoon, tablet of laptop/computer. Jij ziet en hoort mij, maar ik zie of hoor jou niet. Je kunt dus in alle rust thuis de masterclass volgen. Vragen stellen doe je in een chatbox en ik probeer live of achteraf per mail zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

Ben jij er bij? Reserveer je plekje direct door je naam en emailadres in te vullen!

Even voorstellen

Ik ben Martine, diëtist en hormoontherapeut. Mijn hart ligt in Zeeland, maar momenteel woon ik tijdelijk met mijn gezin in Alexandria, Virginia in USA. Ik vind het geweldig om op een creatieve manier mijn kennis en ervaring met jou te mogen delen.

Alhoewel ik nu een fijne balans heb gevonden, is dat wel eens totaal anders geweest. In 2016 had ik een burn-out, kwam ik kilo’s aan en bleef ik daarna last houden van stemmingswisselingen, afvallen lukte niet, ik had weinig energie en zat niet lekker in mijn vel.

Ook na mijn eerste zwangerschap waren mijn hormonen uit balans. Van symptomen van een snelle schildklier ging ik naar symptomen van een trage schildklier, met gewrichtsklachten, vermoeidheid, vocht vasthouden en eetbuiten als gevolg.

Ik ben me gaan verdiepen in de menstruatiecyclus en heb diverse opleidingen gevolgd over de invloed van voeding op je hormoonbalans. Toen ik al die kennis ging toepassen voelde ik me al snel veel fitter, had ik veel meer zelfvertrouwen én veel minder klachten. Dat gun ik jou ook!

Al mijn kennis en ervaring heb ik samengevat in mijn eigen hormoonbalans methode, gebaseerd op 3 pijlers: voeding, leefstijl en zelfliefde. Tijdens het webinar leg ik deze pijlers uit en vertel ik meer over mijn aanbod. Zodat jij weet welke stappen je kunt zetten naar meer energie, minder klachten en meer zelfvertrouwen!