Breng je hormonen in balans

Voeding en leefstijl hebben veel invloed op je hormonen en dat is wat veel vrouwen (nog) niet weten. Daar breng ik graag verandering in.

Tijdens deze masterclass leg ik de 3 pijlers uit van mijn hormoonbalans methode en geef ik praktische tips om direct mee aan de slag te gaan.

Al meer dan 500 vrouwen gingen je voor!

Na deze masterclass weet jij precies:

=

Welke hormonale problemen veel voorkomen bij vrouwen

=

Welke voeding de basis is voor een goede hormonale balans

=

Waarom stress zo'n grote boosdoener is voor jouw hormonen

=

Wat mindset te maken heeft met balans in je lijf en leven

Ben jij de beste versie van jezelf?

Je staat als vrouw midden in het leven en houdt een hoop ballen hoog. Het is best druk op je werk of misschien heb je wel een eigen bedrijf. Je hebt een leuk sociaal leven en lijkt het goed voor elkaar te hebben.

Toch zit je niet helemaal lekker in je vel en ben je vaak moe. Jouw leven staat in het teken van je gezin en je werk. Je vind het moeilijk om jezelf op de eerste plek te zetten en dat begin je te merken…

Je gewicht gaat steeds verder omhoog, je hebt allerlei vage klachten en je bent soms niet echt de leukste thuis. Je geniet niet optimaal van jouw lijf en jouw leven.

Het is tijd voor verandering.

Voor wie is deze masterclass?

✓Je wordt steeds zwaarder, terwijl je het gevoel hebt dat je best gezond leeft.

✓ Je hebt hevige of pijnlijke menstruaties of je cyclus is juist heel onregelmatig.

✓ Je hebt last van stemmingswisselingen of voelt je soms down of prikkelbaar.

✓ Je ervaart regelmatig klachten als een opgeblazen buik, hoofdpijn, een onrustige huid, ontstekingen of gewrichtsklachten.

✓ Je zit niet lekker in je vel en voelt je vaak moe of futloos.

✓ Je hebt regelmatig eetbuien of cravings naar zoet of zout.

Hoe werkt zo’n online masterclass?

Het is eigenlijk heel simpel. Je kunt de masterclass op de opgegeven datum volgen via je telefoon, maar de voorkeur heeft tablet of laptop/computer. Jij ziet en hoort mij, maar ik zie of hoor jou niet. Je kunt dus in alle rust thuis de masterclass volgen.

De masterclass is LIVE, dus je kunt tijdens de masterclass in de chat direct je vragen aan mij stellen. Ik zal ze waar mogelijk gelijk beantwoorden.

Je meldt je aan door je naam en mailadres door te geven. Je ontvangt direct een mail ter bevestiging met daarin de link naar de masterclass. Op de dag van de masterclass klik je een paar minuten voor aanvang op de link, alles spreekt verder voor zich.

Mocht je deze datum/tijd niet kunnen, registreer je dan alsnog. Enkele uren nadat de masterclass is afgelopen krijg je een opname van de masterclass automatisch naar je inbox verstuurd. Je kunt de masterclass dus tijdelijk nog terugkijken.

Ben jij er bij? Reserveer je plekje direct door je naam en emailadres in te vullen!

Wie is Miss Hormones?

Ik ben Martine, diëtist en hormooncoach. Samen met mijn man, kindjes en hond woon ik in een dorpje in Zeeland. Ik vind het geweldig om op een creatieve manier mijn kennis en ervaring met jou te mogen delen.

Alhoewel ik nu een fijne balans heb gevonden, is dat wel eens totaal anders geweest. In 2016 had ik een burn-out, kwam ik kilo’s aan en bleef ik daarna last houden van stemmingswisselingen, afvallen lukte niet, ik had weinig energie en zat niet lekker in mijn vel.

Ook na mijn zwangerschap waren mijn hormonen uit balans. Van symptomen van een snelle schildklier ging ik naar symptomen van een trage schildklier, met gewrichtsklachten, vermoeidheid, vocht vasthouden en eetbuiten als gevolg.

Ik ben me gaan verdiepen in de menstruatiecyclus en heb diverse opleidingen gevolgd over de invloed van voeding op je hormoonbalans. Toen ik al die kennis ging toepassen voelde ik me al snel veel fitter, had ik veel meer zelfvertrouwen én veel minder klachten. Dat gun ik jou ook!

Al mijn kennis en ervaring heb ik samengevat in mijn eigen hormoonbalans methode, gebaseerd op 3 pijlers: voeding, leefstijl en zelfliefde. Tijdens de masterclass leg ik de basis uit van mijn 3 pijlers en geef ik je inzichten en praktische tips waar ik zelf lange tijd naar op zoek was. Zodat jij weet welke stappen je kunt zetten naar meer energie, minder klachten en meer zelfvertrouwen!