Webinar: De 5 stappen naar hormonale balans

Ontdek tijdens deze gratis masterclass wat de grootste boosdoeners zijn bij klachten zoals hevige of onregelmatige menstruaties, hoofdpijn, opgeblazen buik, vermoeidheid, stemmingswisselingen en moeilijk afvallen.

Tijdens deze masterclass leg ik uit hoe deze klachten kunnen ontstaan, wat de boosdoeners zijn en welke stappen jij kunt zetten om klachten te verminderen. Ook is er ruimte om vragen te stellen over jouw persoonlijke situatie en klachten.

<script src="https://embed.webinargeek.com/assets/embed-frame.js" data-webinar="89af5791-8ee8-445a-8c09-78058964c7dc" type="text/javascript"></script>

Na deze masterclass weet jij precies:

=

Hoe veel hormonale klachten, zoals vermoeidheid, hoofdpijn, hevige menstruaties, stemmingswisselingen en niet afvallen ontstaan

=

Waarom veel klachten na een zwangerschap erger worden

=

Welke stappen jij kunt zetten om deze klachten te verminderen

Ben jij de beste versie van jezelf?

Je staat als vrouw midden in het leven en houdt een hoop ballen hoog. Het is best druk op je werk of misschien heb je wel een eigen bedrijf. Je hebt een leuk sociaal leven en lijkt het goed voor elkaar te hebben.

Toch zit je niet helemaal lekker in je vel en ben je vaak moe. Jouw leven staat in het teken van je gezin en je werk. Je vind het moeilijk om jezelf op de eerste plek te zetten en dat begin je te merken…

Je gewicht gaat steeds verder omhoog, je hebt allerlei vage klachten en je bent soms niet echt de leukste thuis. Je geniet niet optimaal van jouw lijf en jouw leven.

Het is tijd voor verandering.

Voor wie is deze masterclass?

✓Je wordt steeds zwaarder, terwijl je het gevoel hebt dat je best gezond leeft.

✓ Je hebt hevige of pijnlijke menstruaties of je cyclus is juist heel onregelmatig.

✓ Je hebt last van stemmingswisselingen of voelt je soms down of prikkelbaar.

✓ Je ervaart regelmatig klachten als een opgeblazen buik, hoofdpijn, een onrustige huid, ontstekingen of gewrichtsklachten.

✓ Je zit niet lekker in je vel en voelt je vaak moe of futloos.

✓ Je hebt regelmatig eetbuien of cravings naar zoet of zout.

✓ Je hebt het gevoel dat je na 1 of meerdere zwangerschappen nooit terug in balans bent gekomen.

Hoe werkt zo’n online masterclass?

Het is eigenlijk heel simpel. Je kunt de masterclass op de opgegeven datum volgen via je telefoon, maar de voorkeur heeft tablet of laptop/computer. Jij ziet en hoort mij, maar ik zie of hoor jou niet. Je kunt dus in alle rust thuis de masterclass volgen.

De masterclass is LIVE, dus je kunt tijdens de masterclass in de chat direct je vragen aan mij stellen. Ik zal ze waar mogelijk gelijk beantwoorden.

Je meldt je aan door je naam en mailadres door te geven. Je ontvangt direct een mail ter bevestiging met daarin de link naar de masterclass. Op de dag van de masterclass klik je een paar minuten voor aanvang op de link, alles spreekt verder voor zich.

Mocht je deze datum/tijd niet kunnen, registreer je dan alsnog. Enkele uren nadat de masterclass is afgelopen krijg je een opname van de masterclass automatisch naar je inbox verstuurd. Je kunt de masterclass dus tijdelijk nog terugkijken.

Ben jij er bij? Reserveer je plekje direct door je naam en emailadres in te vullen!

<script src="https://embed.webinargeek.com/assets/embed-frame.js" data-webinar="89af5791-8ee8-445a-8c09-78058964c7dc" type="text/javascript"></script>

Wie is Miss Hormones?

Ik ben Martine, diëtist en hormooncoach. Samen met mijn gezin woon ik tijdelijk in Alexandria, Virginia in USA. Ik vind het geweldig om op een creatieve manier mijn kennis en ervaring met jou te mogen delen.

Alhoewel ik nu een fijne balans heb gevonden, is dat wel eens totaal anders geweest. In 2016 had ik een burn-out, kwam ik kilo’s aan en bleef ik daarna last houden van stemmingswisselingen, afvallen lukte niet, ik had weinig energie en zat niet lekker in mijn vel.

Ook na mijn zwangerschap waren mijn hormonen uit balans. Van symptomen van een snelle schildklier ging ik naar symptomen van een trage schildklier, met gewrichtsklachten, vermoeidheid, vocht vasthouden en eetbuiten als gevolg.

Ik ben me gaan verdiepen in de menstruatiecyclus en heb diverse opleidingen gevolgd over de invloed van voeding op je hormoonbalans. Toen ik al die kennis ging toepassen voelde ik me al snel veel fitter, had ik veel meer zelfvertrouwen én veel minder klachten. Dat gun ik jou ook!

Al mijn kennis en ervaring heb ik samengevat in mijn eigen hormoonbalans methode, gebaseerd op 3 pijlers: voeding, leefstijl en zelfliefde. Tijdens de masterclass leg ik de basis uit van mijn 3 pijlers en vertel ik welke supplementen jij in kunt zetten om je hormonale balans te gaan herstellen. Zodat jij weet welke stappen je kunt zetten naar meer energie, minder klachten en meer zelfvertrouwen!