Lezingen en workshops over voeding & hormonen

Mijn kennis en ervaring delen, dat is wat ik het liefste doe! Informeren, motiveren en inspireren om aan de slag te gaan met een gezondere leefstijl voor meer energie en minder hormonale klachten. Ik sta bekend om mijn openheid over mijn eigen weg naar hormonale balans, mijn expertise op het gebied van vrouwelijke hormonen en mijn vaardigheid om het op een begrijpelijke manier uit te leggen.

Of ik nu spreek voor tien of honderd(en) vrouwen en of dat online is of op een podium, ik doe het allemaal graag. Denk aan een workshop in het kader van vitaliteit voor de werknemers, een lezing tijdens een ondernemersavond of een interactieve sessie voor mantelzorgers. Neem gerust contact op via hallo@martineridderhof.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Afgelopen jaren heb ik voor diverse groepen en bedrijven mogen spreken:

  • Ouderenzorg organisatie SVRZ
  • Zeeuwse Jeugdzorg organisatie Juvent
  • Stichting Respont/Kwiek
  • WVO Zorg
  • Huisartsenpost West-Brabant
  • Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen
  • Fit2Work Zeeland

Training aan professionals

Graag geef ik mijn kennis en ervaring door aan andere professionals, denk aan artsen, diëtisten, therapeuten, psychologen, verloskundigen. Samen staan we immers sterker en kunnen we nog veel meer vrouwen begeleiden naar de balans die ze soms al zo lang zoeken.

Het is mijn persoonlijke missie om concreet te maken voor (para)medici bij welke klachten ze een vrouw kunnen doorverwijzen en wat ik als diëtist en hormoonexpert daarin kan betekenen. En daarnaast denk ik dat alle diëtisten en voedingsdeskundigen er goed aan doen om kennis over voeding en hormonen te verbreden, omdat het zoveel invloed heeft op het vrouwelijk lichaam.

Ik ben in te huren voor een training, zowel online als offline, het aantal deelnemers is in overleg. Ik heb ervaring met training aan diëtisten van een thuiszorgorganisatie en aan een grote groep diëtisten in een regionaal netwerk. In het verleden heb ik les gegeven aan gewichtsconsulenten (Schoonheidsschool, Antwerpen) en momenteel ben ik gastdocent bij de Reset je Hormonen opleiding van Francisca van den Berg. Neem gerust contact op via hallo@martineridderhof.nl om de mogelijkheden te bespreken.