.

Wil jij meer inzicht in de oorzaken van jouw klachten?

Meld je nu aan voor de Hormoonbalans Kickstart videotraining en ontdek wat de grootste boosdoeners zijn voor jouw hormonale klachten!

Herken jij dit??

N

Je hebt hevige of pijnlijke menstruaties of je cyclus is juist heel onregelmatig.

N

Je zit niet lekker in je vel en voelt je vaak moe of futloos.

N

Je hebt last van stemmingswisselingen of voelt je soms down of prikkelbaar.

N

Je wordt steeds zwaarder, terwijl je het gevoel hebt dat je best gezond leeft. Je hebt al meerdere diëten geprobeerd en bent er echt helemaal klaar mee.

N

Je hebt regelmatig eetbuien of cravings naar zoet of zout.

N

Je ervaart regelmatig klachten als een opgeblazen buik, hoofdpijn, slechte huid, ontstekingen of spierklachten.

Jij bent niet de enige! Bij veel vrouwen zijn de hormonen uit balans, wat allerlei klachten kan veroorzaken. Door bewustwording van wat je hormonen doen én hoe jij dat zelf kunt beïnvloeden, hoeft dat niet zo te zijn! In deze videotraining leg ik de meest voorkomende hormonale problemen bij vrouwen uit en geef ik je inzicht in de grootste boosdoeners of belangrijkste oorzaken.

Hoe fijn zou het zijn als:

… je weet welke hormonale problemen veel voorkomen bij vrouwen en welke disbalans wellicht bij jou speelt

… je inzicht hebt in de mogelijke oorzaken van jouw klachten

… je weet wat de grootste boosdoeners zijn voor jouw hormonale balans en waar jij op kunt gaan focussen

… je duidelijkheid krijgt wat nu echt belangrijk is voor jouw hormonen als het gaat om voeding en leefstijl

 

Zou het je wellicht niet alleen inzicht en kennis geven, maar ook rust en focus om nu ECHT gezonder te gaan leven?

Hormoonbalans Kickstart videotraining

De training bestaat uit 3 video’s van 20-25 minuten. Direct na aankoop ontvang je de eerste video in de mail en de 2 dagen er na volgen de andere video’s. Diverse hormonale disbalansen komen aan bod, maar je leert vooral meer over de oorzaken van stemmingswisselingen, menstruatieproblemen, vermoeidheid en waarom het vaak niet lukt om (blijvend) af te vallen. Hieronder een overzicht van de onderwerpen per video.

Masterclass 1: Cyclus hormonen

In de eerste masterclass krijg je inzicht in veel voorkomende klachten en oorzaken die gerelateerd zijn aan een disbalans van de vrouwelijke hormonen oestrogeen, progesteron en testosteron.

Masterclass 2: Overige hormonen

In de tweede masterclass leer je meer over de klachten en oorzaken die gerelateerd zijn aan een disbalans van je schildklier, het stress systeem en het suikerhormoon insuline.

s

Masterclass 3: De boosdoeners

Ontdek in deze derde masterclass waarom stress één van de grootste boosdoeners is voor je hormonen, welke voeding vóór of tégen je werkt, wat het belang is van een goede darm- en leverwerking en nog veel meer!

Deze vrouwen gingen je voor:

Ik vond de kickstart videos heel erg fijn om te volgen. Niet alleen vanwege de vele informatie en dingen die je leert in korte tijd, maar ook kreeg ik echt al inzicht in wat hormonen nu precies zijn en wat ze betekenen en doen voor je lichaam. Veel meer dan ik dacht en ik zag ook direct de verbindingen van mijn klachten en de disbalansen die je hormonaal kunt ervaren. Door al zoveel te leren tijdens deze video’s en met Martine die zo enorm gedreven en enthousiast in haar vak is, hoefde ik echt niet lang na te denken om het volledige programma te gaan volgen. Om zo nog veel meer te leren en de beste versie van mezelf te worden 🙂
Mariëtte, 28 jaar

Via de website en podcast kwam ik terecht bij de videotraining. Ik had al veel dingen geprobeerd (ik heb PCOS), weinig vertrouwen, maar was wel nieuwsgierig. De videotraining is heel laagdrempelig om in te stappen qua prijs en je zit niet meteen ergens aan vast. In overzichtelijke masterclasses brengt Martine steeds iets nieuws aan het licht. Mijn grootste winst was vooral herkenning van klachten, waarvan ik me niet altijd bewust was dat het klachten waren. Ik vind het volgen van deze masterclasses echt een aanrader. Martine legt alles op een rustige en duidelijke manier uit en geeft inzicht in diverse hormonale disbalansen.
Daniëlle, 32 jaar

Even voorstellen

Ik ben Martine Ridderhof, mama van 2 jongens en ik werk als diëtist en hormooncoach. Mijn hart ligt in Zeeland, maar momenteel woon ik met mijn gezin tijdelijk in Alexandria, Virginia in USA. Er gaat geen week voorbij zonder friet en ja, dat past prima in mijn balans.

Alhoewel ik nu een fijne balans heb gevonden, is dat wel eens totaal anders geweest. In 2016 had ik een burn-out, kwam ik kilo’s aan en bleef ik daarna last houden van stemmingswisselingen, afvallen lukte niet, ik had weinig energie en zat niet lekker in mijn vel.

Ook na mijn eerste zwangerschap in 2019 had ik veel last van mijn hormonen. Van symptomen van een snelle schildklier ging ik naar symptomen van een trage schildklier, met gewrichtsklachten, vermoeidheid, vocht vasthouden en eetbuiten als gevolg.

Ik ben me na jaren van klachten gaan verdiepen in hormonen, de menstruatiecyclus en ik heb diverse opleidingen gevolgd over de enorme invloed van voeding en leefstijl op je hormoonbalans. Toen ik al die kennis ging toepassen voelde ik me fitter, had ik meer zelfvertrouwen én veel minder klachten. Dat gun ik jou ook!

Veel vrouwen lopen lange tijd met klachten, omdat ze geen duidelijk advies of goed inzicht krijgen in de oorzaken hiervan. Met deze Kickstart cursus ga ik je de kennis en inzichten te geven waar ik zelf ook lange tijd naar op zoek was. Je bent van harte welkom!

van €47 nu voor €27 (incl. BTW)

✔︎ 3 masterclasses, direct toegang na aanschaf en te bekijken waar en wanneer je wilt

 

✔︎ uitleg over de meest voorkomende hormonale disbalansen bij vrouwen

 

✔︎ inzicht in de belangrijkste oorzaken of boosdoeners van hormonale problemen

 

✔︎ praktische informatie over de invloed van stress, voeding en mindset op je hormonale balans

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Mail me gerust op info@martineridderhof.nl

Hoeveel tijd kost de videotraining?

Elke masterclass duurt 20-25 minuten. De videotraining bestaat uit 3 video’s, wat betekent dat je totaal bijna 1,5uur kijktijd hebt. In deze tijd hoop ik je inzichten te geven waar je misschien al jaren naar op zoek bent of wat je jaren aan zoektocht kan besparen!

Wanneer kan ik starten?

Je kunt starten wanneer je wilt! Direct na jouw aanmelding krijg je de eerste mail met de eerste masterclass. Daarna krijg je dagelijks een mail met een nieuwe masterclass.

Kan ik het later terug kijken?

Ja zeker! De masterclasses heb ik van te voren opgenomen, dus kun je bekijken waar en wanneer jou uitkomt. Je houdt onbeperkt toegang (garantie minimaal 1 jaar) tot de video’s, dus je kunt ze zo vaak bekijken als je wilt.

Ik twijfel of het iets voor mij is...

Als je wilt weten of de videotraining iets voor jou is, download dan mijn gratis hormonale klachten analyse en vul deze in. Heb je bij 1 of meerdere hormonen wel meer dan 3 vinkjes gezet en wil je daar graag meer over weten, dan is deze training zeker iets voor jou!

Blijf niet te lang twijfelen, mail me gewoon met jouw vraag op info@martineridderhof.nl