.

Wil jij meer inzicht in de oorzaken van jouw klachten?

Meld je nu aan voor de Hormoonbalans Kickstart videotraining en ontdek wat de grootste boosdoeners zijn voor jouw hormonale klachten!

Herken jij dit??

N

Je hebt hevige of pijnlijke menstruaties of je cyclus is juist heel onregelmatig.

N

Je zit niet lekker in je vel en voelt je vaak moe of futloos.

N

Je hebt last van stemmingswisselingen of voelt je soms down of prikkelbaar.

N

Je wordt steeds zwaarder, terwijl je het gevoel hebt dat je best gezond leeft. Je hebt al meerdere diëten geprobeerd en bent er echt helemaal klaar mee.

N

Je hebt regelmatig eetbuien of cravings naar zoet of zout.

N

Je ervaart regelmatig klachten als een opgeblazen buik, hoofdpijn, slechte huid, ontstekingen of spierklachten.

Jij bent niet de enige! Bij veel vrouwen zijn de hormonen uit balans, wat allerlei klachten kan veroorzaken. Door bewustwording van wat je hormonen doen én hoe jij dat zelf kunt beïnvloeden, hoeft dat niet zo te zijn! In deze videotraining leg ik de meest voorkomende hormonale problemen bij vrouwen uit en geef ik je inzicht in de grootste boosdoeners of belangrijkste oorzaken.

Hoe fijn zou het zijn als:

… je weet welke hormonale problemen veel voorkomen bij vrouwen en welke disbalans wellicht bij jou speelt

… je inzicht hebt in de mogelijke oorzaken van jouw klachten

… je weet wat de grootste boosdoeners zijn voor jouw hormonale balans en waar jij op kunt gaan focussen

… je duidelijkheid krijgt wat nu echt belangrijk is voor jouw hormonen als het gaat om voeding en leefstijl

 

Zou het je wellicht niet alleen inzicht en kennis geven, maar ook rust en focus om nu ECHT gezonder te gaan leven?

Hormoonbalans Kickstart videotraining

De videotraining bestaat uit 5 masterclasses van steeds zo’n 30 minuten. Totaal krijg je dus ongeveer 2,5 uur aan waardevolle kennis en inzichten. Diverse hormonale disbalansen zoals oestrogeendominantie, PCOS en schildklierproblemen komen kort aan bod, maar je leert vooral meer over de oorzaken van stemmingswisselingen, menstruatieproblemen, vermoeidheid en waarom het vaak niet lukt om (blijvend) af te vallen. Hieronder een overzicht van de onderwerpen per masterclass. 

Masterclass 1: Geslachtshormonen

In de eerste masterclass krijg je inzicht in veel voorkomende klachten en oorzaken die gerelateerd zijn aan een disbalans van oestrogeen, progesteron en testosteron.

Z

Masterclass 4: Voeding

In de vierde masterclass leer je o.a. welke voeding een boosdoener kan zijn bij hormonale problemen, maar ook waarom variatie en voldoende gezonde vetten zo belangrijk zijn.

Masterclass 2: Overige hormonen

In de tweede masterclass leer je meer over de klachten en oorzaken die gerelateerd zijn aan een disbalans van je schildklier, het stress systeem en het hormoon insuline.

Masterclass 5: Mindset & Zelfliefde

Leer in de vijfde masterclass stil te staan bij jouw manier van denken en ontdek hoe je kunt werken aan meer zelfliefde, zelfzorg en zelfvertrouwen.

Masterclass 3: Stress

Ontdek in deze derde masterclass waarom stress één van de grootste boosdoeners is voor je hormonen en welke vormen van stress er zijn voor je lichaam.

Wie is Miss Hormones?

Ik ben Martine, diëtist en hormooncoach. Samen met mijn man, kind en hond woon ik in een klein dorpje in Zeeland. Ik vind het geweldig om op een creatieve manier mijn kennis en ervaring met jou te mogen delen.

Alhoewel ik nu een fijne balans heb gevonden, is dat wel eens totaal anders geweest. In 2016 had ik een burn-out, kwam ik kilo’s aan en bleef ik daarna last houden van stemmingswisselingen, afvallen lukte niet, ik had weinig energie en zat niet lekker in mijn vel.

Ik ben me toen gaan verdiepen in de menstruatiecyclus en heb diverse opleidingen gevolgd over de invloed van voeding op je hormoonbalans. Toen ik al die kennis ging toepassen voelde ik me al snel veel fitter, had ik veel meer zelfvertrouwen én veel minder klachten. Dat gun ik jou ook!

Na mijn zwangerschap in 2019 waren mijn hormonen opnieuw uit balans. Van symptomen van een snelle schildklier ging ik naar symptomen van een trage schildklier, met gewrichtsklachten, vermoeidheid, vocht vasthouden en eetbuiten als gevolg. Gelukkig wist ik ondertussen uit mijn opleiding hoe ik mijn klachten kon verminderen en ervaarde ik opnieuw het effect van voeding en leefstijl op hormoonbalans.

Veel vrouwen lopen lange tijd met klachten, omdat ze geen duidelijk advies of goed inzicht krijgen in de oorzaken hiervan. Met deze Kickstart videotraining hoop ik je de kennis en inzichten te geven waar ik zelf ook lange tijd naar op zoek was. Zodat jij weet welke stappen je kunt zetten naar meer energie, minder klachten en meer zelfvertrouwen!

€47 (incl. BTW)

✔︎ 5 masterclasses, direct toegang na aanschaf en te bekijken waar en wanneer je wilt

 

✔︎ uitleg over de meest voorkomende hormonale disbalansen bij vrouwen

 

✔︎ inzicht in de belangrijkste oorzaken of boosdoeners van hormonale problemen

 

✔︎ praktische informatie over de invloed van stress, voeding en mindset op je hormonale balans

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Mail me gerust op info@martineridderhof.nl

Hoeveel tijd kost de videotraining?

Elke masterclass duurt ongeveer een half uur. De videotraining bestaat uit 5 masterclasses, wat betekent dat je ongeveer 2,5 kwijt bent aan alle delen.

Wanneer kan ik starten?

Je kunt starten wanneer je wilt! Direct na jouw aanmelding krijg je de eerste mail met de eerste masterclass. Daarna krijg je dagelijks een mail met een nieuwe masterclass.

Kan ik het later terug kijken?

Ja zeker! De masterclasses heb ik van te voren opgenomen, dus kun je bekijken waar en wanneer jou uitkomt. Je houdt onbeperkt toegang (garantie minimaal 1 jaar) tot de video’s, dus je kunt ze zo vaak bekijken als je wilt.

Ik twijfel of het iets voor mij is...

Als je wilt weten of de videotraining iets voor jou is, download dan mijn gratis hormonale klachten analyse en vul deze in. Heb je bij 1 of meerdere hormonen wel meer dan 3 vinkjes gezet en wil je daar graag meer over weten, dan is deze training zeker iets voor jou!

Blijf niet te lang twijfelen, mail me gewoon met jouw vraag op info@martineridderhof.nl