Hormoonbalans werkboek + stappenplan

Tijdelijke aanbieding!

Breng je hormonen in balans met de juiste voeding, een gezondere leefstijl en een flinke dosis zelfliefde.

 

Wat je krijgt:

N

Het hormoonbalans werkboek met 125 pagina’s informatie, opdrachten en recepten

N

Een praktisch stappenplan per mail

N

Volledig uitgewerkt weekmenu met recepten

Speciaal voor jou heb ik een tijdelijke aanbieding en betaal je geen 97 euro maar 67 euro. Let op, er zijn slechts 20 stuks beschikbaar en op = op!

Herken jij dit??

M
Je hebt hevige of pijnlijke menstruaties of je cyclus is juist heel onregelmatig.
M
Je zit niet lekker in je vel en voelt je vaak moe of futloos.
M
Je hebt last van stemmingswisselingen of voelt je soms down of prikkelbaar.
M
Je wordt steeds zwaarder, terwijl je het gevoel hebt dat je best gezond leeft. Je hebt al meerdere diëten geprobeerd en bent er echt helemaal klaar mee.
M
Je hebt regelmatig eetbuien of cravings naar zoet of zout.
M
Je ervaart regelmatig klachten als een opgeblazen buik, hoofdpijn, slechte huid, ontstekingen of spierklachten.

Jij bent niet de enige! Bij veel vrouwen zijn de hormonen uit balans, wat allerlei klachten kan veroorzaken. Door bewustwording van wat je hormonen doen én hoe jij dat zelf kunt beïnvloeden, hoeft dat niet zo te zijn. Met het hormoonbalans werkboek en stappenplan heb je alle informatie, tips en tools in handen om zelfstandig hiermee aan de slag te gaan, zonder verplichting van een online programma of coaching.

Het hormoonbalans werkboek

In het hormoonbalans werkboek heb ik alle informatie, opdrachten en recepten uit mijn online 10-weken programma gebundeld. Het is een fysiek boek met ringband, zodat jij waar en wanneer je wilt én zovaak als je wilt, alles kunt terug lezen.

Het bevat:

  • 125 pagina’s met informatie en tips over hormonen, voeding, balans, zelfliefde en nog veel meer
  • Praktische invulopdrachten om aan de slag te gaan met alle informatie
  • Meer dan 50 recepten inclusief tips en tricks om aan te passen naar jouw wensen en voorkeuren
  • De klachten analyse voor meer inzicht in jouw hormonale balans

Praktisch stappenplan per mail

Het hormoonbalans programma bestaat uit 10 modules. De inhoud van de modules vind je terug in de hoofdstukken van het werkboek en daarbij horen diverse opdrachten. Om je hierbij wat meer uitleg, structuur en een duwtje in de rug te geven, krijg je van mij 10 mails (1 per dag) als ondersteuning. In deze mails staat duidelijk beschreven hoe je de hoofdstukken en stappen kunt volgen, zodat je hiermee zelfstandig aan te slag kunt.

De menstruatiecyclus

Hoe werken je vrouwelijke hormonen met elkaar samen en welke klachten kunnen hierbij onstaan?

Afvallen

Waarom is afvallen niet alleen een kwestie van minder eten en meer bewegen? Hoe zorg je er voor dat afvallend blijvend lukt?

r

Hormoonverstorende stoffen

Welke stoffen hebben invloed op je hormonale balans?

Hormonale problemen

Hoe werkt je schildklier, stress systeem en het insuline hormoon en hoe zijn alle hormonen met elkaar verbonden?

Mindset & Zelfliefde

Leer hoe jouw mindset je leefstijl kan beïnvloeden en hoe jij kunt werken aan meer zelfzorg en zelfliefde.

Volhouden

Hoe zorg je er voor dat gezonder leven leuk, lekker en makkelijk wordt en blijft?

Voeding

Wat is de basis van gezonde voeding, wat zijn boosdoeners voor jouw hormonen of wat heb je extra nodig?

Beweging

Wat is het belang van beweging en training en hoe kun jij hier mee aan de slag gaan op een manier die bij je past?

Stress

Wat is de invloed van stress op je hormonen, wat zijn diverse oorzaken van stress en hoe creëer je balans?

f

Slapen

Wat heeft slaap te maken met je hormonen en hoe kun je slaapproblemen verminderen?

Bonus! Volledig uitgewerkt weekmenu

Als extra cadeautje heb ik een volledig uitgewerkt weekmenu, inclusief recepten en informatie over gezonde keuzes of variatie mogelijkheden.

Wie is Miss Hormones?

Ik ben Martine, 33 jaar, diëtist en hormooncoach. Samen met mijn manm onze zoontjes en hond woon ik in een klein dorpje in Zeeland. Momenteel ben ik zwanger van ons tweede kindje. Er gaat geen week voorbij zonder friet en ja, dat past prima in mijn balans.

Alhoewel ik nu een fijne balans heb gevonden, is dat wel eens totaal anders geweest. In 2016 had ik een burn-out, kwam ik kilo’s aan en bleef ik daarna last houden van stemmingswisselingen, afvallen lukte niet, ik had weinig energie en zat niet lekker in mijn vel.

Ook na mijn zwangerschap in 2019 had ik veel last van mijn hormonen. Van symptomen van een snelle schildklier ging ik naar symptomen van een trage schildklier, met gewrichtsklachten, vermoeidheid, vocht vasthouden en eetbuiten als gevolg.

Ik ben me na jaren van klachten gaan verdiepen in hormonen, de menstruatiecyclus en ik heb diverse opleidingen gevolgd over de enorme invloed van voeding en leefstijl op je hormoonbalans. Toen ik al die kennis ging toepassen voelde ik me fitter, had ik meer zelfvertrouwen én veel minder klachten. Dat gun ik jou ook!

Veel vrouwen lopen lange tijd met klachten, omdat ze geen duidelijk advies of goed inzicht krijgen in de oorzaken hiervan. Met het hormoonbalans werkboek ga ik je de kennis, inzichten én praktische tips geven waar ik zelf ook lange tijd naar op zoek was. Je bent van harte welkom!

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Mail me gerust via info@martineridderhof.nl, maar twijfel niet te lang, want er zijn slechts 20 werkboeken beschikbaar!

Wat krijg ik precies?

Na het afrekenen ontvang je direct een mailtje ter bevestiging. Vervolgens probeer ik het werkboek binnen 2 werkdagen op de post te doen, ook daarvan krijg je een bevestiging, zodat je weet dat het onderweg is.

Een dag na afrekenen start de mailserie van totaal 10 mails (steeds 1 per dag), waarin ik je de stappen uitleg hoe je de hoofdstukken en opdrachten kunt volgen. Bewaar deze mails goed, want ik verstuur ze maar 1 keer. Jij bepaalt zelf hoe snel je aan de slag gaat met een nieuw hoofdstuk en de daarbij behorende opdrachten.

Zit er begeleiding bij?

Nee. Je ontvang het werkboek per post en het stappenplan per mail, verder ga je hiermee zelfstandig aan de slag. Op deze manier kan ik de informatie van mijn complete programma aan jou aanbieden voor deze toegankelijke prijs. Wil je liever wel aan de slag met begeleiding in een groep of 1 op 1 coaching? Kijk dan op mijn website onder het kopje aanbod.

Ik vind het best prijzig...

Het is maar net wat het je waard is. Er is geen magische pil of toverstokje wat jou in 1 keer in balans helpt. Je zal er zelf mee aan de slag moeten en het werkboek en stappenplan gaan jou daarbij helpen. Dit is niet het zoveelste dieet wat je moet gaan volgen, maar mijn methode leert jou stap voor stap om een leefstijl te creëren die bij je past én waar jouw hormonen en lijf heel blij van worden. Zodat jij met meer energie, een goed humeur, een gezonder gewicht én minder klachten kunt genieten van het leven.

Ik heb ruim een jaar gewerkt om de belangrijkste informatie samen te vatten in het werkboek en de drukkosten + verzendkosten voor een eigen boek zijn vrij hoog. Als ik al deze informatie aan jou persoonlijk zou moeten vertellen tijdens consulten, dan ben je met een gemiddeld diëtistentarief van €70,- per uur al snel honderden euro’s kwijt. Nu krijg je voor een fractie van dat bedrag alle informatie opgestuurd en kun je het terug lezen waar en wanneer je wilt. Wat is een gezonder en gelukkiger leven met minder klachten jou waard?