Bloedsuiker balans

Baal jij van een kort lontje, terugkerende hoofdpijn, kilo’s die er niet af gaan en ben je altijd moe?

Droom jij van meer energie, een beter humeur en minder hormonale klachten?

Breng je bloedsuiker in balans!

Ik leer je graag wat je lijf nodig heeft en hoe je goed voor jezelf zorgt, zonder dieet en zonder gedoe.

Is dit herkenbaar voor je?

M

Je zit niet lekker in je vel en voelt je vaak moe of futloos. Je ervaart energiedips na een flinke maaltijd of zou elke middag wel een dutje willen doen.

M

Je humeur kan opeens zakken naar een dieptepunt, je hebt een kort lontje, weinig
geduld, stemmingswisselingen of opeens veel frustratie om kleine dingen.

M

Je hebt continue behoefte aan zoetigheid, ook als je net hebt gegeten en je hebt
eigenlijk de hele dag trek of zin om te snaaien. Misschien verval je af en toe zelfs in
eetbuien, waarin je onverzadigbaar bent en een heel pak koekjes leeg eet.

M
Het lukt je niet om de kilo’s na een (of meerdere) zwangerschappen kwijt te raken, terwijl je best gezond probeert te leven. Je baalt van je gewicht en voelt je vaak onzeker over jezelf en je lijf.
M

Je ervaart klachten als menstruatiepijn, hoofdpijn, opgeblazen buik, bekkenpijn, een onrustige huid (acne) of gewrichtspijn.

M
Je bent steeds op zoek naar balans en hebt al verschillende diëten of supplementen geprobeerd. Je wilt beter voor jezelf zorgen, maar het lukt niet om het vol te houden.

Stop met het volgen van diëten, met het zelf aanrommelen met supplementen en het volgen van steeds weer andere tips van influencers of Google

Breng je bloedsuiker in balans

Bij veel klachten leggen we de schuld bij onze menstruatiecyclus of we hebben gewoon te veel stress en teveel ballen omhoog te houden.

En ja, het stresshormoon of je cyclushormonen hebben veel invloed op je energie, je humeur, je gewicht en sommige klachten, maar daar zit altijd een oorzaak onder. Een instabiele bloedsuiker is één van de meest voorkomende oorzaken van veel hormonale klachten en daar ga je met behulp van dit e-book mee aan de slag.

Hoe werkt je bloedsuiker hormoon, wat is de relatie met andere hormonen, welke klachten zijn gerelateerd aan een instabiele bloedsuiker en de belangrijkste vraag: hoe krijg ik mijn bloedsuiker stabiel? Op deze vragen én meer krijg je antwoord in dit e-book. Ik help je graag met allerlei informatie, tips en stappen naar bloedsuiker balans.

Met als resultaat voor jou: meer energie, een gezonder en slanker lijf, minder klachten en meer zelfvertrouwen!

In het E-book lees je onder andere:

N

Hoe je bloedsuiker systeem werkt en welke klachten je kunt ervaren bij bloedsuiker disbalans

N

Wat de invloed is van stress, voeding, spijsvertering, slaap en beweging op je bloedsuiker

N

Welke producten je beter kunt vermijden of juist vaker eten voor een stabiele bloedsuiker

N

Hoe je balans creëert in je voeding met de juiste koolhydraten, voldoende eiwitten, vetten, vezels, vitamines en mineralen

N

Allerlei praktische tips voor gezonde smoothies, voedzame salades, brood beleg, gezonde tussendoortjes, wat je beter wel/niet kunt drinken en meer

N

Wat je kunt doen om eetbuien en cravings te verminderen

Daarnaast ontvang je 2 waardevolle bonussen:

N

Een masterclass van 1 uur met praktische uitleg over insulineresistentie, de oorzaken, boosdoeners en aandachtspunten in voeding, leefstijl en supplementen.

N

Een uitgebreid supplementen document met mijn meest geadviseerde merken voor meer energie, minder klachten en stabiele bloedsuiker. Denk aan multivitamine, magnesium, Omega 3 en specifieke vitamines en mineralen.

Ik ben Martine Ridderhof

Mama van 2 (en zwanger van de derde), Diëtist & Hormoontherapeut

Alhoewel ik nu een fijne balans heb gevonden, is dit eerder totaal anders geweest. In 2016 had ik een burn-out, kwam ik kilo’s aan en bleef ik vervelende klachten houden. Ik was snel moe, had veel last van stemmingswisselingen, een hevige menstruatie en een prikkelbare darm.

Ik ging me verdiepen in de menstruatiecyclus en volgde opleidingen rondom voeding en hormonen. Toen ik al die kennis ging toepassen en bewust aan de slag ging met mijn voeding, leefstijl en zelfliefde, voelde ik me fitter, had ik meer zelfvertrouwen én veel minder klachten.

Ook na mijn eerste zwangerschap liep ik ruim een jaar van huisarts naar specialist met allerlei vage klachten. Van symptomen van een snelle schildklier ging ik naar symptomen van een trage schildklier, met gewrichtsklachten, vermoeidheid, vocht vasthouden en eetbuien als gevolg. Een stabiele bloedsuiker was steeds opnieuw een belangrijke sleutel in mijn herstel processen.

Op basis van mijn eigen ervaring met hormonale klachten, het volgen van diverse opleidingen én het coachen van honderden vrouwen, heb ik een compleet Bloedsuiker Balans e-book voor jou ontwikkeld. Zo kun jij op een laagdrempelige manier leren hoe je lijf werkt en wat je lijf nodig heeft en met de tips en adviezen gericht aan de slag.