Herken jij dit?

M

Je zit niet lekker in je vel en voelt je vaak moe of futloos. Je hebt regelmatig last van stemmingswisselingen of een kort lontje.

M

Je hebt hevige of pijnlijke menstruaties of je cyclus is heel onregelmatig. Net voor je menstruatie ben je thuis een heks of juist tijdens je menstruatie voel je jezelf ellendig.

M

Het lukt je niet om de kilo’s na een zwangerschap kwijt te raken, terwijl je best gezond probeert te leven. Je baalt van je gewicht en voelt je vaak onzeker over jezelf en je lijf.

M

Je ervaart regelmatig klachten als hoofdpijn, opgeblazen buik, bekkenpijn, haaruitval, een onrustige huid of gewrichtspijn.

M

Je hebt regelmatig eetbuien of cravings naar zoet of zout.

M

Je bent steeds op zoek naar balans en hebt al verschillende diëten of supplementen geprobeerd. Je wilt beter voor jezelf zorgen, maar het lukt niet om het vol te houden.

Je bent niet de enige!

Hormonen zijn niet alleen van invloed op jouw cyclus, maar regelen je hele fysieke en mentale gezondheid. Bij veel moeders zijn de hormonen uit balans, wat allerlei klachten kan veroorzaken. Door bewustwording van wat je hormonen doen én hoe jij dat zelf kunt beïnvloeden, hoeft dat niet zo te zijn!

Ik ben Martine en als diëtist & hormoontherapeut help ik jou graag bij het creëren van een balans die bij jou past, zodat jij optimaal kunt genieten van je lijf en leven, zonder hormonale klachten. Niet met een streng dieet en verplicht naar de sportschool, maar door stap voor stap aanpassingen te maken in jouw voeding en leefstijl. 

hormonale disbalans test