Wil jij meteen aan de slag met hormoonproof eten?

Ik heb fijne recepten voor je!

 

✓ Compleet weekmenu van 7 dagen uitgewerkt met 3 maaltijden per dag en tips voor tussendoortjes

✓ Zonder toegevoegde suikers en met tips voor beste productkeuzes

✓ Inclusief tips voor glutenvrij, zuivelvrij en vegetarische vervanging

✓ Geen moeilijke ingrediënten en lekker voor het hele gezin

 

Nu van €19,95 voor slechts €9,95

Balance is not something you find, it’s something you create

Als ondernemende moeder van 2 jonge kindjes weet ik hoe een uitdaging het kan zijn om gezond en gevarieerd te eten en goed voor jezelf te zorgen. En begrijp ik ook dat je door de bomen het bos niet meer ziet, want er is zoveel (goede en minder goede…) informatie over voeding en hormonen te vinden.

Ik geloof dat gezond, gemak en genieten prima samen kunnen gaan. En dat gezond eten om je hormonen in balans te brengen niet gaat om het opleggen van beperkingen, maar om de juiste balans en variatie. Een balans die past bij jou en jouw gezin.

Graag inspireer ik je met dit weekmenu, waarin ik een aantal van mijn favoriete recepten heb verzameld, inclusief tips voor vervangende keuzes. Zo kun jij kennis maken met een hormoonproof menu voor meer energie en minder klachten, zonder dat je het gevoel hebt een streng dieet te moeten volgen.

Nu met 50% korting

Van €19,95 nu voor €9,95

Veel gestelde vragen
Hoe ontvang ik het weekmenu?

Na het doen van de betaling krijg je binnen 5 minuten een e-mail met daarin het weekmenu in de vorm van een Ebook met informatie en recepten. Deze kun je door middel van een link direct downloaden en opslaan op jouw apparaat.

Ik eet glutenvrij of zuivelvrij, kan ik het volgen?

Jazeker! De maaltijden zijn heel gevarieerd en ik noem diverse alternatieven om het glutenvrij, zuivelvrij of vegetarisch te maken. Je bent natuurlijk zelf ook vrij om producten te vervangen voor jouw eigen favorieten.

Wat voor maaltijden kan ik verwachten?

Als diëtist & hormoontherapeut, maar vooral ook als moeder geloof ik in een voedingspatroon waarbij gezond en gemak prima samen kunnen gaan. Je vindt in het weekmenu een variatie aan bijvoorbeeld yoghurt, brood, wraps, soep, salades en vrij eenvoudige diner recepten. Je kunt natuurlijk altijd als alternatief een Hollandse pot koken, ik wil je vooral inspireren met mijn favoriete recepten.