Luister nu naar mijn podcast!

Dé podcast voor mama’s (to be) waarin ik je alles leer over voeding & zelfzorg om je hormonen in balans te brengen, taboes rondom hormonale klachten doorbreek en mijn eigen ervaringen als expat moeder, diëtist & hormoontherapeut met je deel.

Van PMS tot migraine, hevige menstruatie, postpartum klachten, afvallen, keizersnede herstel, borstvoeding, alles is bespreekbaar.

Vol energie en met een goede gezondheid genieten van je leven en je gezin, dat is mijn missie voor elke mama.

Je vindt hieronder de link naar mijn podcast. Als je zoekt op Martine Ridderhof of Mama in balans in jouw favoriete podcast app, kun je daar gratis abonneren om op de hoogte te blijven van nieuwe afleveringen. Denk aan Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts.

Ik vind het super tof om te weten wie er luistert en wil natuurlijk heel veel moeders bereiken met mijn boodschap. Deel mijn podcast in je Instagram stories of stuur het door naar een moeder die er ook iets aan heeft.

Volg je mij al op Instagram?

Hier deel ik regelmatig nieuwe tips, informatie en inspiratie over hormonen, voeding, leefstijl en zelfliefde. Ook neem ik je in de stories mee in mijn leven als vrouw, moeder en ondernemer en mijn persoonlijke balans.