Luister nu naar mijn podcast!

Dé podcast voor vrouwen die willen leren hoe ze hun hormonen in balans kunnen brengen. Graag deel ik mijn kennis en ervaring over hormonen, voeding, leefstijl en zelfliefde om jou te helpen naar balans in je lijf en in je leven. Ook neem ik je mee in mijn leven als moeder en ondernemer.

Je vindt hieronder alle afleveringen met een korte beschrijving en kunt deze ook direct beluisteren. Als je zoekt op Miss Hormones in jouw favoriete podcast app, kun je daar gratis abonneren om op de hoogte te blijven van nieuwe afleveringen. Denk aan Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts.

Ik vind het super tof om te weten wie er luistert en wil natuurlijk heel veel vrouwen bereiken met mijn boodschap. Zou je daarom op Instagram of Facebook willen delen dat je naar mijn podcast luistert? Mega bedankt!

Woehoe! Daar is ‘ie dan: mijn allereerste podcast. In deze aflevering deel ik mijn persoonlijke verhaal over hormonale klachten en waarom ik hormooncoach ben geworden. Juist door mijn ervaringen geloof ik echt dat ik jou nog beter kan helpen, maar weet ik ook hoe belangrijk het is om de juiste hulp te zoeken en echt goed voor jezelf te zorgen. Ik hoop dat het je inspireert en ik ben heel benieuwd of jij er iets uit herkent. Veel luisterplezier!

Dit jaar ga ik niet werken met grote doelen, maar heb ik 1 woord gekozen. Dit woord wordt het kompas voor mezelf, mijn gezin en mijn bedrijf. In deze aflevering hoor je wat mijn woord wordt en geef ik diverse persoonlijke voorbeelden om beter voor jezelf te zorgen als moeder en vrouw. Ook deel ik een aantal woorden die jij wellicht als jaarwoord kunt gebruiken.

De eerste 2 weken van 2023 zijn bijna voorbij, hoe is het met jouw goede voornemens? In deze podcast deel ik tips om je goede voornemens vol te houden en geef ik je 5 ideeën die je helpen naar een gezonder en gelukkiger leven.

Volg je mij al op Instagram?

Hier deel ik regelmatig nieuwe tips, informatie en inspiratie over hormonen, voeding, leefstijl en zelfliefde. Ook neem ik je in de stories mee in mijn leven als vrouw, moeder en ondernemer en mijn persoonlijke balans.