Hormoonbalans Academy

In de Academy vind je masterclasses en e-books over de belangrijkste boosdoeners én oplossingen voor hormonale klachten. Allemaal uniek en bomvol informatie, tips en adviezen.

De producten die je hieronder kunt aanschaffen zijn voor moeders die willen werken aan meer energie, een beter humeur, een gezond gewicht en minder cyclusklachten.

Ik leer je graag wat je lijf nodig heeft en hoe je als moeder goed voor jezelf zorgt, zonder dieet en zonder gedoe.

Kort lontje, vermoeidheid, cravings of lukt het maar niet om blijvend af te vallen?

Disbalans in je bloedsuiker is voor veel vrouwen de grootste boosdoener voor hormonale klachten. Ontdek in mijn E-book hoe je bloedsuiker systeem werkt, wat de invloed is van stress, voeding, spijsvertering, slaap en beweging op je bloedsuiker en hoe je met voeding en zelfzorg je bloedsuiker in balans brengt. Inclusief praktische tips en adviezen rondom het eten van voldoende eiwitten, hoe maak je gezonde smoothies en voedzame salades, wat is gezond broodbeleg of wat zijn goede tussendoortjes en hoe verminder je eetbuien.

BONUS: masterclass met meer uitleg en een supplementen advies document met mijn meest geadviseerde merken voor meer energie, minder klachten en stabiele bloedsuiker.

Nu van €37 voor €27

Klik hier voor alle informatie over het Bloedsuiker Balans Ebook of koop direct via onderstaande knop.

Stemmingswisselingen, hevige menstruaties, hoofdpijn, PMS of andere cyclus klachten?

Ontdek in de Cyclus Masterclass hoe je menstratiecyclus werkt, welke invloed anticonceptie heeft, welke klachten ontstaan bij een disbalans in je vrouwelijke hormonen oestrogeen, progesteron en testosteron, waarom veel klachten na een zwangerschap ontstaan of erger worden, wat de grootste boosdoeners zijn voor je cyclus en hoe je met voeding, zelfzorg en supplementen je cyclus klachten kunt verminderen.

Inclusief een uitbreid Ebook met praktische uitleg en adviezen.

Nu van €27 voor €17

Direct aan de slag met hormoonproof eten?

Ik deel mijn favoriete recepten voor je!

Als ondernemende moeder van 2 jonge kindjes weet ik hoe een uitdaging het kan zijn om gezond en gevarieerd te eten.

Ik geloof niet in strenge diëten en allerlei voedingsmiddelen uitsluiten, maar in variatie en balans. Graag inspireer ik je met dit weekmenu, waarin ik een aantal van mijn favoriete recepten heb verzameld.

✓ Compleet weekmenu van 7 dagen uitgewerkt met 3 maaltijden per dag en tips voor tussendoortjes

✓ Zonder toegevoegde suikers en met tips voor beste productkeuzes

✓ Inclusief tips voor glutenvrij, zuivelvrij en vegetarische vervanging

✓ Geen moeilijke ingrediënten en lekker voor het hele gezin

✓ Gezond, gemakkelijk, gevarieerd én genieten gaan prima samen!

Nu van €19,95 voor €9,95

Hormoonbalans Programma

Wil je liever het complete programma volgen? Wanneer jouw hormonen in balans zijn, zit je lekker in je vel, heb je een gezond gewicht en lekker veel energie. Dat is precies waar je aan werkt met mijn online hormoonbalans programma.

In 8 weken leer ik jou alles over voeding en leefstijl in relatie tot hormoonbalans. Na dit programma begrijp jij hoe je hormonen werken, weet jij welke voeding goed werkt voor voor je hormonen en spijsvertering, ervaar je meer rust en ontspanning en weet je wat nodig is om af te vallen én op gewicht te blijven. Stap voor stap ga je gezonder en gevarieerder eten, je voedingstekorten aanvullen en beter voor jezelf zorgen.

Met als resultaat voor jou: meer energie, een gezonder en slanker lijf, minder klachten en meer zelfvertrouwen!