Webinar: De 5 stappen naar hormonale balans

Ontdek tijdens dit gratis webinar wat de grootste boosdoeners zijn bij klachten zoals stemmingswisselingen, hevige of onregelmatige menstruaties, hoofdpijn, opgeblazen buik, vermoeidheid en moeilijk afvallen én hoe je deze klachten kunt verminderen.

Je krijgt na aanmelding de link naar het webinar direct in je mailbox en hebt dan 3 dagen de tijd om het webinar te bekijken.

Na het webinar weet jij precies:

=

Hoe hormonale klachten, zoals vermoeidheid, hoofdpijn, hevige menstruaties, stemmingswisselingen en moeilijk afvallen ontstaan

=

Waarom veel klachten na een zwangerschap erger worden

=

Welke stappen jij kunt zetten om deze klachten te verminderen

Ben jij de beste versie van jezelf?

Je staat als moeder midden in het leven en houdt een hoop ballen hoog. Het is best druk op je werk of misschien heb je wel een eigen bedrijf. Je hebt een leuk sociaal leven en lijkt het goed voor elkaar te hebben.

Toch zit je niet helemaal lekker in je vel en ben je vaak moe. Jouw leven staat in het teken van je gezin en je werk. Je vind het moeilijk om jezelf op de eerste plek te zetten en dat begin je te merken…

Je gewicht gaat steeds verder omhoog, je hebt allerlei vage klachten en je bent soms niet echt de leukste thuis. Je geniet niet optimaal van jouw lijf en jouw leven.

Het is tijd voor verandering.

Voor wie is dit webinar?

✓Je wordt steeds zwaarder, terwijl je het gevoel hebt dat je best gezond leeft.

✓ Je hebt hevige of pijnlijke menstruaties of je cyclus is juist heel onregelmatig.

✓ Je hebt last van stemmingswisselingen of voelt je soms down of prikkelbaar.

✓ Je ervaart regelmatig klachten als een opgeblazen buik, hoofdpijn, een onrustige huid, ontstekingen of gewrichtsklachten.

✓ Je zit niet lekker in je vel en voelt je vaak moe of futloos.

✓ Je hebt regelmatig eetbuien of cravings naar zoet of zout.

✓ Je hebt het gevoel dat je na 1 of meerdere zwangerschappen nooit terug in balans bent gekomen.

Hoe werkt zo’n webinar?

Het is eigenlijk heel simpel. Je meldt je aan en krijgt direct daarna de link in je mailbox. Tijdens het webinar zie je mij en mijn scherm, ik kan jou  niet zien. Wel kun je via een chatbox al je vragen live aan mij stellen. Je kunt het webinar bekijken via je telefoon, maar de voorkeur heeft tablet of laptop/computer. Je kunt dus in alle rust thuis het webinar volgen.

Wil jij het webinar graag zien? Vul je naam en mailadres nu in, dan krijg je de link per mail.

Wie ben ik?

Ik ben Martine, diëtist en hormoontherapeut. Samen met mijn gezin woon ik tijdelijk in Alexandria, Virginia in USA. Ik vind het geweldig om op een creatieve manier mijn kennis en ervaring met jou te mogen delen.

Alhoewel ik nu een fijne balans heb gevonden, is dat wel eens totaal anders geweest. In 2016 had ik een burn-out, kwam ik kilo’s aan en bleef ik daarna last houden van stemmingswisselingen, afvallen lukte niet, ik had weinig energie en zat niet lekker in mijn vel.

Ook na mijn zwangerschap waren mijn hormonen uit balans. Van symptomen van een snelle schildklier ging ik naar symptomen van een trage schildklier, met gewrichtsklachten, vermoeidheid, vocht vasthouden en eetbuiten als gevolg.

Ik ben me gaan verdiepen in de menstruatiecyclus en heb diverse opleidingen gevolgd over de invloed van voeding op je hormoonbalans. Toen ik al die kennis ging toepassen voelde ik me al snel veel fitter, had ik veel meer zelfvertrouwen én veel minder klachten. Dat gun ik jou ook!

Al mijn kennis en ervaring heb ik samengevat in mijn eigen hormoonbalans methode, gebaseerd op 3 pijlers: voeding, leefstijl en zelfliefde. Tijdens het webinar leg ik deze pijlers uit en vertel ik meer over mijn aanbod. Zodat jij weet welke stappen je kunt zetten naar meer energie, minder klachten en meer zelfvertrouwen!