Verlof aanbieding Hormoonbalans Programma

Met 50% korting direct starten!

Van €297

Nu tijdelijk voor €147

Meer energie, een beter humeur en minder cyclus klachten

In het Hormoonbalans Programma leer je in 8 weken van A tot Z álle stappen om je hormonen in balans te brengen, voor een gezonder en gelukkiger leven.

Van begrijpen hoe je lijf en hormonen werken tot het in balans brengen van je bloedsuiker, stap voor stap gezonder eten, beter slapen, leren luisteren naar je lijf, ontdekken hoe jij meer kunt ontspannen en nog veel meer.

Het hormoonbalans programma

Door te leren hoe jouw lijf en hormonen werken én hoe jij dat positief kunt beïnvloeden, kun je gaan werken aan jouw balans, zodat je optimaal kunt genieten van je lijf en leven. Tijdens het programma staat niet alleen voeding, maar ook gezondheid en geluk centraal. Want balans gaat volgens mij niet om een streng dieet en een perfect lichaam, maar om lekker in je vel zitten met een leefstijl die bij jou past. Verandering van gedrag en gewoontes lukt echter meestal niet van de ene op de andere dag. Daarom duurt dit programma 8 weken en ga je stap voor stap jouw voeding en leefstijl verbeteren.

Wekelijks krijg je per mail nieuwe informatie in de vorm van video’s en opdrachten. Ik neem je mee door de stappen van bewustwording, haalbare doelen stellen, kennis opdoen, acties uitvoeren en het creëren van balans voor de lange termijn. We gaan niet voor een resultaat voor even, maar voor een blijvend resultaat, je hele leven.

Met deze speciale aanbieding krijg je toegang tot ALLE modules en inhoud van het Hormoonbalans Programma, maar loop je zelfstandig deze stappen door. Mocht je later toch begeleiding willen, kan dat tegen meerprijs.

Hoe werkt het?

Start: wanneer jij wilt

Met deze aanbieding kun je zelfstandig het programma volgen en starten wanneer jij wilt. Het programma duurt 8 weken. Wekelijks krijg je een mail met videolessen, tips, informatie, checklists en opdrachten om mee aan de slag te gaan.

l

Inhoud

  • 8 modules over onder andere de menstruatiecyclus, hormonale klachten, onstpanning, beter slapen enz
  • Wekelijks nieuwe opdrachten en tips
  • Hormoonproof recepten
  • Diverse bonussen

Nu tijdelijk 50% korting

Het programma kost €297, maar speciaal in deze aanbieding betaal je nu slechts €147 (incl. BTW). Let op, deze aanbieding is tijdelijk geldig, dus twijfel niet te lang! Je krijgt hiermee onbeperkt toegang tot alle inhoud van het programma.

Niet goed, geld terug garantie

Gestart met het programma en niet tevreden? Als je na het volgen van de eerste 2 modules en het invullen van de opdrachten vindt dat het programma niet bij je past, krijg je geld terug. Mail mij voor de voorwaarden.

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je antwoord op veel gestelde vragen of opmerkingen. Staat jouw vraag er niet bij? Mail me dan op info@martineridderhof.nl

Krijg ik weekmenu's?

Nee, je krijgt niet elke week van het programma een voorgeschreven menu, omdat ik geloof in de kracht van stap voor stap jouw eigen voedingspatroon aanpassen. Op die manier creëer je een balans die bij jou past en niet voelt als ‘volhouden’. Wel krijg je allerlei recepten per eetmoment ter inspiratie, geef ik je een kijkje in mijn eetdagboek en leer ik je hoe jij je eigen weekmenu’s kunt maken. Vervolgens krijg je van mij een weekmenu ter inspiratie. Zo is dit programma prima toe te passen in combinatie met jouw werk, je partner of jouw gezin.

Voor wie is het programma geschikt?
Het hormoonbalans programma is specifiek gericht op vrouwen die willen afvallen en hun hormonale klachten willen verminderen. Maar eigenlijk is dit programma voor alle vrouwen van jong tot oud van toepassing, omdat je vanaf de basis leert hoe jouw lijf en hormonen werken en hoe je in balans kunt blijven. Dus ook wanneer je zwanger wilt worden of al in de overgang zit of bent geweest, kan het jou nog veel leren.
Voor wie is het programma NIET?
Als jij al lekker in je vel zit, geen klachten hebt en een gewicht waar je helemaal tevreden over bent, is dit programma niet voor jou. Maar ook als jij niet bereid bent om zelf aan de slag te gaan of op zoek bent naar een snelle oplossing om veel af te vallen, is dit niet voor jou geschikt.
Krijg ik persoonlijke begeleiding?

De wekelijkse lessen zijn voor elke vrouw zelfstandig prima toe te passen. Ik hoor van veel klanten terug dat het heel makkelijk is om te volgen, juist omdat ik kleine stappen adviseer. Vanwege mijn zwangerschapsverlof bied ik momenteel geen persoonlijke begeleiding bij het programma. Je volgt het programma zelfstandig en krijgt als bonus toegang tot een aantal livesessies van eerdere groepen. Na mijn verlof komen er nieuwe mogelijkheden voor begeleiding.

Ik heb al zoveel geprobeerd, waarom zou dit wel werken?

Ik heb als diëtist al meer dan 1000 mensen mogen begeleiden naar een gezondere leefstijl. Ook ben ik zelf lange tijd hormonaal uit balans geweest. Op basis van al mijn kennis en ervaring maakte ik deze methode en weet ik dat het werkt. Het is aan jou om er echt voor te gaan en alle lessen en opdrachten actief mee te doen. Dit is niet het zoveelste dieet om snel gewicht te verliezen. We gaan deze 8 weken stap voor stap werken aan de juiste voeding, meer beweging, regelmatig ontspanning en een positieve mindset. Het is makkelijk te volgen en mocht je toch wat extra begeleiding nodig hebben, kan dat in het nieuwe jaar alsnog!

Ik vind het best prijzig

Het is maar net wat het je waard is. Er is geen magische pil of toverstokje wat jou in 1 keer in balans helpt. Je zal er zelf mee aan de slag moeten en ik help jou daarbij. De prijs is zeer laag als je het vergelijkt met persoonlijke consulten bij een diëtist of coach. Dan betaal je al snel €70 of meer per uur. Als ik alles uit dit programma 1 op 1 zou aanbieden, ben je met die prijzen wel €1000 of meer kwijt. Nu krijg je voor een veel lager bedrag 8 weken lang videolessen en opdrachten én een resultaat dat misschien wel invloed heeft op de rest van jouw leven. Wat is een gezonder en gelukkiger leven met minder klachten jou waard?

Wordt het programma vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Hier kan ik heel kort in zijn: nee. Alleen 1 op 1 coaching word voor een klein deel vergoed en ook hieraan zitten allerlei voorwaarden, dus geef ik geen garantie.