Tijdelijke aanbieding Hormoonbalans Programma

Krijg 50% korting en ga direct aan de slag!

Van €297

Nu tijdelijk voor €147

Het Hormoonbalans Programma

De afgelopen jaren heb ik me volledig gespecialiseerd in het helpen van vrouwen die niet lekker in hun vel zitten, vage klachten hebben en graag willen afvallen. Op basis van mijn kennis en persoonlijke ervaring heb ik een succesvolle strategie ontwikkeld, zodat deze vrouwen een blijvend resultaat behalen. Denk aan meer energie, minder menstruatieklachten en blijvend gewichtsverlies. Mijn strategie is gebaseerd op 3 pijlers: de juiste voeding, balans in je leven en werken aan meer zelfliefde. Tijdens het Hormoonbalans Programma werk je stap voor stap aan deze pijlers.

Al meer dan 200 deelnemers gingen je voor!

Lees hier enkele reacties

Ik dacht dat het erbij hoorde na mijn tweede zwangerschap. Heftige ovulatiepijn, hevige en lange menstruaties en heel erg veel buikpijn. Heb er best lang mee rondgelopen. Sinds ik let op voeding en supplementen slik, heb ik deze klachten niet meer. Het is werkelijk waar een feestje. Zo vind ik het niet erg om ongesteld te zijn.

De week voorafgaand aan mijn menstruatie heb ik 1 of 2 dagen dat ik me wat minder voel. En in mijn menstruatieweek moet ik de eerste 2 dagen veel rust pakken. Niet teveel in mijn agenda zetten en dan voel ik me zoveel beter. Mijn menstruaties zijn lichter, korter en pijnloos. Mijn ovulatie voel ik niet meer als buikpijn. Het hormoonbalans programma heeft mij dus echt enorm geholpen!

Angela, 30 jaar

Het hormoonbalans programma van Martine is een echte aanrader. Op een rustige manier biedt ze het programma aan, zodat je alle tijd hebt om eraan te wennen en je erin te verdiepen.

Je wordt je steeds meer bewuster van je eetgedrag en leefwijze . Al snel voel je je fitter en de menu’s /recepten zijn echt goed te doen.

Ik ben ruim 5 kilo afgevallen en heb nu weer een strakke buik. Ook heb ik minder tot geen last meer van vermoeidheid overdag. Deze manier van leven hoop ik nog lang vol te houden omdat het gezond en prettig is.

Herma, 50 jaar

Wat ben ik blij dat ik de stap genomen ben om mee te doen met het hormoonbalans programma. Het voelt voor mij echt aan als een verandering. De inhoud van de opdrachten zijn erg fijn! De masterclass zijn goed te volgen, erg fijn dat de inhoud uitgetypt is om nog eens terug gelezen. De opdrachten zijn duidelijk uitgewerkt. Ik kan aan mezelf merken dat ik steeds lekkerder in m’n vel ga zitten. Lichamelijk merk ik ook al veel. Veel minder een opgezette buik. Het is ook fijn dat ik wat gewicht kwijtraak, maar daar ligt voor mij de focus niet op.
Danique, 26 jaar

Het hormoonbalans programma is een uitgebreid programma dat me veel heeft geleerd hoe ik mijn voedingspatroon kan aanpassen om mijn hormonen in balans te krijgen. Ik merkte meteen dat ik minder futloos was en als ik dan een terugval qua eten had merkte ik meteen dat mijn energie veel minder was. Het programma is voor iedereen toe te passen, welke hormonale klachten je ook hebt. Er zitten veel extra’s bij het programma die het zeker waard zijn. Martine is altijd bereid je vragen te beantwoorden. Ik heb er veel van geleerd, dank je wel Martine!
Eva, 32 jaar

Ik ben erg blij dat ik heb deelgenomen aan het programma van Martine. Ik was voor deelname vaak moe en futloos en ik wou graag mijn laatste zwangerschapskilo’s kwijt. Door steeds te focussen op kleine stapjes is het mij gelukt om mijn eetpatroon en leefpatroon aan te passen. Ik ben nog niet op het punt waar ik wil zijn, maar merk wel dat ik een stuk meer energie heb gekregen en ik ben 4,5 kg kwijt geraakt in de afgelopen maanden. Ook heb ik meer inzicht gekregen in mijn cyclus waardoor ik minder streng voor mezelf probeer te zijn op bepaalde momenten.
Fleur, 28 jaar

.

Droom jij van een gezonder, energieker en slanker lijf, zonder hormonale klachten?

Herken jij deze klachten?

N

Langzaam gaat je gewicht omhoog, terwijl je best gezond probeert te leven. Je baalt van je toenemende gewicht en je voelt je vaak onzeker over jezelf en je lijf.

N

Je hebt hevige of pijnlijke menstruaties of je cyclus is juist heel onregelmatig. Net voor je menstruatie ben je thuis een heks of juist tijdens je menstruatie voel je jezelf ellendig.

N

Je ervaart (regelmatig) klachten als hoofdpijn, darmklachten (opgeblazen buik, buikpijn, obstipatie of juist diarree), een onrustige huid, ontstekingen of spierklachten.

N

Je zit niet lekker in je vel en voelt je vaak moe of futloos. Je hebt regelmatig last van stemmingswisselingen of een kort lontje.

N

Je bent steeds op zoek naar balans en hebt al verschillende diëten geprobeerd. Je wilt wel gezonder gaan leven, maar je weet eigenlijk niet waar je moet beginnen.

Jij bent niet de enige! Bij veel vrouwen zijn de hormonen uit balans, wat allerlei klachten kan veroorzaken. Door bewustwording van wat je hormonen doen én hoe jij dat zelf kunt beïnvloeden, hoeft dat niet zo te zijn. Met het hormoonbalans programma gaan we zorgen dat jij weer in balans komt, zodat je optimaal kunt genieten van je lijf en leven.

Wat is het probleem?

Bij hormonen denken veel vrouwen meteen aan de overgang of een zwangerschap. Maar wist jij dat hormonen van invloed zijn op jouw slaap, je vetverbranding, je lichaamstemperatuur, je spijsvertering, je bloedsuiker, je geluksgevoel en nog veel meer processen in je lichaam? Bijna alle hormonen zijn van invloed op elkaar, ze werken met elkaar samen of juist elkaar tegen. Zijn je hormonen in balans, dan slaap je goed, heb je geen eetbuien, bruis je van energie, heb je een stralende huid en een gezond gewicht wat past bij jouw lengte en leeftijd.

Helaas is dit bij veel vrouwen echter niet (meer) het geval. We volgen elk jaar weer nieuwe diëten, krijgen allerlei hormoon verstorende stoffen binnen, eisen heel veel van onszelf en gunnen ons lichaam vaak niet de juiste hoeveelheid voeding, beweging en ontspanning. Ook verandert je hormoonhuishouding naarmate je ouder wordt, dus het gevoel van balans lijkt daardoor steeds verder weg.

Wat is de oplossing?

Om je hormoonbalans op een positieve manier te beïnvloeden zijn een aantal dingen nodig. De juiste voeding (dus géén streng dieet!), balans in je leven, het beperken van stress en regelmatig ontspanning, voldoende beweging en slaap en een positieve mindset. Dat is waar we aan gaan werken tijdens mijn online hormoonbalans programma.

Hoe fijn zou het zijn als:

Z

Je geen last meer hebt van hoofdpijn, darmklachten of andere ongemakken en je menstruatie iets is wat er gewoon bij hoort, in plaats van iets waar je steeds enorm tegenop ziet.

Z

Je een gevoel van balans kunt ervaren of weet hoe je steeds de balans kunt creëren voor jezelf. Dat je lekker in je vel zit, trots bent op je lijf en vol zelfvertrouwen kunt genieten van alles wat het leven jou te bieden heeft.

Z

Je goed slaapt, energiek bent gedurende de hele dag en gewoon zin hebt om leuke dingen te doen, niet alleen met anderen maar ook gewoon voor jezelf.

Z

Je tevreden bent met je gewicht en rust kunt vinden in een eetpatroon wat bij jouw en je lijf past. Niet met minder eten, maar anders eten. Geen jojo-effect meer en een ontspannen kijk op voeding en genieten.

Het hormoonbalans programma

Door te leren hoe jouw lijf en hormonen werken én hoe jij dat positief kunt beïnvloeden, kun je gaan werken aan jouw balans, zodat je optimaal kunt genieten van je lijf en leven. Tijdens het programma staat niet alleen voeding, maar ook gezondheid en geluk centraal. Want balans gaat volgens mij niet om een streng dieet en een perfect lichaam, maar om lekker in je vel zitten met een leefstijl die bij jou past. Verandering van gedrag en gewoontes lukt echter meestal niet van de ene op de andere dag. Daarom duurt dit programma 10 weken en ga je stap voor stap jouw voeding en leefstijl verbeteren.

Wekelijks krijg je per mail nieuwe informatie in de vorm van video’s en opdrachten. Ik neem je mee door de stappen van bewustwording, haalbare doelen stellen, kennis opdoen, acties uitvoeren en het creëren van balans voor de lange termijn. We gaan niet voor een resultaat voor even, maar voor een blijvend resultaat, je hele leven.

Een aantal keer per jaar start ik dit programma met een groep inclusief begeleiding. Een deel van de vrouwen vindt het echter ook prima om het programma zelfstandig te doorlopen. Daarvoor is deze speciale aanbieding met 50% korting. Je kunt starten wanneer je wilt en later besluiten of je toch nog bij een groep wilt aanhaken of persoonlijke consulten wilt.

Hormonen

Tijdens de wekelijkse masterclasses leer je hoe jouw hormonen werken, waar bepaalde klachten vandaan komen en wat de relatie is met jouw gewicht. Onderwerpen die terug komen zijn onder andere: menstruatiecyclus, hormonale problemen, slaap, beweging, stress, hormoon verstorende stoffen en afvallen.

Voeding

Helaas is er geen standaard dieet wat voor iedereen werkt. Wel gelden er een aantal basisregels voor een goede darm- en lever gezondheid. Daar ligt namelijk de basis voor jouw hormoonbalans. Stap voor stap ga je aan de slag met het verbeteren van jouw voedingspatroon. Ook kijken we naar supplementen als aanvulling.

Balans

Niet alleen voeding, maar ook stress, ontspanning, beweging, slaap en andere factoren kunnen grote invloed hebben op jouw lijf en hormonen. Door middel van de videolessen en opdrachten maak je de balans op voor deze onderwerpen en creëer je een leefstijl die bij jou past. Dus ook bij jouw gezin, werksituatie of andere persoonlijke factoren.

Zelfliefde

Een fijne balans kun je alleen creëren in combinatie met een positieve mindset. Niet alleen goed voor jezelf zorgen, maar ook werken aan jouw gedachtenpatronen, lief voor jezelf zijn, tijd voor jezelf maken en voor jezelf durven kiezen. Zelfvertrouwen, zelfliefde en zelfzorg zijn daarom belangrijke onderdelen in mijn programma.

Bonus 1

Masterclass “De kracht van jouw gedachten” over positieve mindset, door psychotherapeut Marian van der Werf.

Bonus 2

4 home work-out video’s, door personal trainer Melissa van Schetsen.

Bonus 3

3 opgenomen live sessies, waarin ik vragen beantwoord over voeding en supplementen.

Bonus 4

Toegang tot alle updates en livesessies vanaf januari 2023

De eerste week begon ik wat terughoudend met het programma, ik verwachtte niet dat het veel effect zou hebben, maar ik volgde wel alles op. Tot mijn verbazing sloeg alles wat ik deed goed aan: de opdrachten, de porties, geen verplichte tussendoortjes (hoera!), veel verklaringen rondom klachten. Ik vond alles goed vol te houden, mede doordat ik zo snel al effect voelde. Zo had ik tussen 4-5 uur geen ontzettende trek meer (suikerspiegel!) en was mijn opgeblazen buik verdwenen. Al halverwege het programma had ik mijn doel bereikt: geen buikpijn meer én 5 kilo kwijt. Inmiddels zijn de 12 weken voorbij en ben ik 8,5 kilo afgevallen. Ik durf te zeggen dat dat zonder moeite is gegaan, ik voel me ontzettend goed en gezonder dan voorheen. De grootste verandering is dat ik nu weet hoe ik voor mezelf moet zorgen: wat heb ik nodig en wanneer? Ik maak vanalles zelf, terwijl ik daar normaal een hekel aan had. Dankzij jouw recepten lukt het me om iets lekkers en gezonds te maken en het ook nog eens allemaal op te eten. 😉 Ook als ik ga werken of als ik een dagje wegga, zorg ik ervoor dat ik hormoonproof eten bij me heb. Kortom: ik hoop zo door te gaan!
Carolien, 28 jaar

De hormoonbalanscursus die ik bij Martine heb gevolgd was in 1 woord super! Elke week krijg je een mail met daarin een nieuw onderwerp, een nieuwe opdracht. Tevens zit er een masterclass bij die je kunt luisteren. Deze is tevens uitgewerkt. Echt super voor elkaar. Ook de masterclass van de psychotherapeut Marian en de trainingen van Melissa waren een hele mooie aanvulling. De eerste stappen heb ik met dit programma gezet. Ik merk inmiddels dat ik minder last heb van acne, minder last van stemmingswisselingen. Verder heb ik geleerd dat stress veel invloed heeft op mijn hormonen. Dit gedeelte moet ik nog aan werken. Hier is voor mij nog veel winst te behalen. De cursus heeft mijn ogen geopend. Ik kan de cursus zeker aanbevelen. Je krijgt echt waar voor je geld. Goede begeleiding. Als je vragen hebt kun je die stellen en ze worden tijdens de live-sessies nog uitgebreid behandeld. Echt fantastisch!

Riena, 44 jaar

Ik neem je stap voor stap mee in alles wat ik heb geleerd en heb ervaren in de afgelopen jaren, zodat:

✓ Je begrijpt welke hormonen gerelateerd zijn aan je gewicht en waardoor afvallen wel of niet lukt

✓ Je weet welke voeding een positieve (of negatieve) invloed heeft op jouw hormoonbalans

✓ Je leert om zelf balans te creëren in alle rollen die jij hebt als vrouw, partner, werknemer of ondernemer, dochter, zus, vriendin of wat dan ook

✓ Je ervaart wat “anders denken” voor invloed heeft op jouw hele leefstijl en gevoel van geluk en balans

✓ Je begrijpt hoe je menstruatiecyclus werkt en waar bepaalde klachten vandaan kunnen komen

✓ Je weet welke stappen je zelf kunt zetten om in balans te komen en te blijven

✓ Je alle tools in handen hebt om bewust te kiezen voor een gezonder én gelukkiger leven

Nog even voorstellen…

Ik ben Martine, 33 jaar, diëtist en hormooncoach. Samen met mijn man, 2 zoontjes en hond woon ik tijdelijk in Alexandria, Virginia in USA. Er gaat geen week voorbij zonder friet en ja, dat past prima in mijn balans.

Alhoewel ik nu een fijne balans heb gevonden, is dat wel eens totaal anders geweest. In 2016 had ik een burn-out, kwam ik kilo’s aan en bleef ik daarna last houden van stemmingswisselingen, afvallen lukte niet, ik had weinig energie en zat niet lekker in mijn vel.

Ook na mijn zwangerschap in 2019 had ik veel last van mijn hormonen. Van symptomen van een snelle schildklier ging ik naar symptomen van een trage schildklier, met gewrichtsklachten, vermoeidheid, vocht vasthouden en eetbuiten als gevolg.

Ik ben me na jaren van klachten gaan verdiepen in hormonen, de menstruatiecyclus en ik heb diverse opleidingen gevolgd over de enorme invloed van voeding en leefstijl op je hormoonbalans. Toen ik al die kennis ging toepassen voelde ik me fitter, had ik meer zelfvertrouwen én veel minder klachten. Dat gun ik jou ook!

Veel vrouwen lopen lange tijd met klachten, omdat ze geen duidelijk advies of goed inzicht krijgen in de oorzaken hiervan. Met het Hormoonbalans Programma ga ik je de kennis, inzichten én praktische tips geven waar ik zelf ook lange tijd naar op zoek was. Je bent van harte welkom!

Hoe werkt het?

Start: wanneer jij wilt

Met deze aanbieding kun je zelfstandig het programma volgen en starten wanneer jij wilt. Het programma duurt 10 weken. Wekelijks krijg je een mail met videolessen, tips, informatie, checklists en opdrachten om mee aan de slag te gaan.

l

Inhoud

  • 10 masterclasses over onder andere de menstruatiecyclus, hormonale klachten, afvallen, positieve mindet enz.
  • Wekelijks nieuwe opdrachten en tips
  • Hormoonproof recepten
  • Diverse bonussen

Nu tijdelijk 50% korting

Het programma kost normaal €297, maar speciaal in deze aanbieding betaal je nu slechts €147 (incl. BTW). Let op, deze aanbieding is beperkt geldig, dus twijfel niet te lang! Je krijgt hiermee onbeperkt toegang tot alle inhoud van het programma en je kunt zelf kiezen of je een aanvulling wenst met persoonlijke consulten.

Niet goed, geld terug garantie

Gestart met het programma en niet tevreden? Als je na het volgen van de eerste 2 modules en het invullen van de opdrachten vindt dat het programma niet bij je past, krijg je geld terug. Mail mij voor de voorwaarden.

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je antwoord op veel gestelde vragen of opmerkingen. Staat jouw vraag er niet bij? Mail me dan op info@martineridderhof.nl

Krijg ik weekmenu's?

Nee, je krijgt niet elke week van het programma een voorgeschreven menu, omdat ik geloof in de kracht van stap voor stap jouw eigen voedingspatroon aanpassen. Op die manier creëer je een balans die bij jou past en niet voelt als ‘volhouden’. Wel krijg je allerlei recepten per eetmoment ter inspiratie, geef ik je een kijkje in mijn eetdagboek en leer ik je hoe jij je eigen weekmenu’s kunt maken. Vervolgens krijg je van mij een weekmenu ter inspiratie. Zo is dit programma prima toe te passen in combinatie met jouw werk, je partner of jouw gezin.

Voor wie is het programma geschikt?
Het hormoonbalans programma is specifiek gericht op vrouwen die willen afvallen en hun hormonale klachten willen verminderen. Maar eigenlijk is dit programma voor alle vrouwen van jong tot oud van toepassing, omdat je vanaf de basis leert hoe jouw lijf en hormonen werken en hoe je in balans kunt blijven. Dus ook wanneer je zwanger wilt worden of al in de overgang zit of bent geweest, kan het jou nog veel leren.
Voor wie is het programma NIET?
Als jij al lekker in je vel zit, geen klachten hebt en een gewicht waar je helemaal tevreden over bent, is dit programma niet voor jou. Maar ook als jij niet bereid bent om zelf aan de slag te gaan of op zoek bent naar een snelle oplossing om veel af te vallen, is dit niet voor jou geschikt.
Krijg ik persoonlijke begeleiding?

De wekelijkse lessen zijn voor elke vrouw zelfstandig prima toe te passen. Ik hoor van veel klanten terug dat het heel makkelijk is om te volgen, juist omdat ik kleine stappen adviseer. Met deze aanbieding krijg je toegang tot de updates EN begeleiding in live online coachsessies waarin ik alle vragen probeer te beantwoorden. Meer info volgt hierover in januari.

Ik heb al zoveel geprobeerd, waarom zou dit wel werken?

Ik heb als diëtist al meer dan 1000 mensen mogen begeleiden naar een gezondere leefstijl. Ook ben ik zelf lange tijd hormonaal uit balans geweest. Op basis van al mijn kennis en ervaring maakte ik deze methode en weet ik dat het werkt. Het is aan jou om er echt voor te gaan en alle lessen en opdrachten actief mee te doen. Dit is niet het zoveelste dieet om snel gewicht te verliezen. We gaan deze 10 weken stap voor stap werken aan de juiste voeding, meer beweging, regelmatig ontspanning en een positieve mindset. Het is makkelijk te volgen en mocht je toch wat extra begeleiding nodig hebben, kan dat in het nieuwe jaar alsnog!

Ik vind het best prijzig

Het is maar net wat het je waard is. Er is geen magische pil of toverstokje wat jou in 1 keer in balans helpt. Je zal er zelf mee aan de slag moeten en ik help jou daarbij. De prijs is zeer laag als je het vergelijkt met persoonlijke consulten bij een diëtist of coach. Dan betaal je al snel €70 of meer per uur. Als ik alles uit dit programma 1 op 1 zou aanbieden, ben je met die prijzen wel €700 of meer kwijt. Nu krijg je voor een veel lager bedrag 10 weken lang videolessen en opdrachten én een resultaat dat misschien wel invloed heeft op de rest van jouw leven. Wat is een gezonder en gelukkiger leven met minder klachten jou waard?

Wordt het programma vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Hier kan ik heel kort in zijn: nee. Alleen 1 op 1 coaching word voor een klein deel vergoed en ook hieraan zitten allerlei voorwaarden, dus geef ik geen garantie.