Webinar aanbieding Hormoonbalans Programma

Deze aanbieding is nog geldig voor

Van €397

Nu tijdelijk voor €297

Het Hormoonbalans Programma

De afgelopen jaren heb ik me volledig gespecialiseerd in het helpen van vrouwen die niet lekker in hun vel zitten, vage klachten hebben en graag willen afvallen. Op basis van mijn kennis en ervaring heb ik een succesvolle strategie ontwikkeld, zodat deze vrouwen een blijvend resultaat behalen. Denk aan meer energie, minder buikklachten of menstruatieklachten en blijvend gewichtsverlies. Mijn strategie is gebaseerd op 3 pijlers: de juiste voeding, balans in je leven en werken aan meer zelfliefde. Tijdens het Hormoonbalans Programma werk je stap voor stap aan deze pijlers.

Al meer dan 200 deelnemers gingen je voor!

Lees hier enkele reacties

Ik dacht dat het erbij hoorde na mijn tweede zwangerschap. Heftige ovulatiepijn, hevige en lange menstruaties en heel erg veel buikpijn. Heb er best lang mee rondgelopen. Sinds ik let op voeding en supplementen slik, heb ik deze klachten niet meer. Het is werkelijk waar een feestje. Zo vind ik het niet erg om ongesteld te zijn.

De week voorafgaand aan mijn menstruatie heb ik 1 of 2 dagen dat ik me wat minder voel. En in mijn menstruatieweek moet ik de eerste 2 dagen veel rust pakken. Niet teveel in mijn agenda zetten en dan voel ik me zoveel beter. Mijn menstruaties zijn lichter, korter en pijnloos. Mijn ovulatie voel ik niet meer als buikpijn. Het hormoonbalans programma heeft mij dus echt enorm geholpen!

Angela, 30 jaar

De hormoonbalanscursus die ik bij Martine heb gevolgd was in 1 woord super! Elke week krijg je een mail met daarin een nieuw onderwerp, een nieuwe opdracht. Tevens zit er een masterclass bij die je kunt luisteren. Deze is tevens uitgewerkt. Echt super voor elkaar. Ook de masterclass van de psychotherapeut Marian en de trainingen van Melissa waren een hele mooie aanvulling. De eerste stappen heb ik met dit programma gezet. Ik merk inmiddels dat ik minder last heb van acne, minder last van stemmingswisselingen. Verder heb ik geleerd dat stress veel invloed heeft op mijn hormonen. Dit gedeelte moet ik nog aan werken. Hier is voor mij nog veel winst te behalen. De cursus heeft mijn ogen geopend. Ik kan de cursus zeker aanbevelen. Je krijgt echt waar voor je geld. Goede begeleiding. Als je vragen hebt kun je die stellen en ze worden tijdens de live-sessies nog uitgebreid behandeld. Echt fantastisch!
Riena, 44 jaar

De eerste week begon ik wat terughoudend met het programma, ik verwachtte niet dat het veel effect zou hebben, maar ik volgde wel alles op. Tot mijn verbazing sloeg alles wat ik deed goed aan: de opdrachten, de porties, geen verplichte tussendoortjes (hoera!), veel verklaringen rondom klachten. Ik vond alles goed vol te houden, mede doordat ik zo snel al effect voelde. Zo had ik tussen 4-5 uur geen ontzettende trek meer (suikerspiegel!) en was mijn opgeblazen buik verdwenen. Al halverwege het programma had ik mijn doel bereikt: geen buikpijn meer én 5 kilo kwijt. Inmiddels zijn de 12 weken voorbij en ben ik 8,5 kilo afgevallen. Ik durf te zeggen dat dat zonder moeite is gegaan, ik voel me ontzettend goed en gezonder dan voorheen. De grootste verandering is dat ik nu weet hoe ik voor mezelf moet zorgen: wat heb ik nodig en wanneer? Ik maak vanalles zelf, terwijl ik daar normaal een hekel aan had. Dankzij jouw recepten lukt het me om iets lekkers en gezonds te maken en het ook nog eens allemaal op te eten. 😉 Ook als ik ga werken of als ik een dagje wegga, zorg ik ervoor dat ik hormoonproof eten bij me heb. Kortom: ik hoop zo door te gaan!
Carolien, 28 jaar

.

Droom jij van een gezonder, energieker en slanker lijf, zonder hormonale klachten?

Herken jij deze klachten?

N

Langzaam gaat je gewicht omhoog, terwijl je best gezond probeert te leven. Je baalt van je toenemende gewicht en je voelt je vaak onzeker over jezelf en je lijf.

N

Je hebt hevige of pijnlijke menstruaties of je cyclus is juist heel onregelmatig. Net voor je menstruatie ben je thuis een heks of juist tijdens je menstruatie voel je jezelf ellendig.

N

Je ervaart (regelmatig) klachten als hoofdpijn, darmklachten (opgeblazen buik, buikpijn, obstipatie of juist diarree), een onrustige huid, ontstekingen of spierklachten.

N

Je zit niet lekker in je vel en voelt je vaak moe of futloos. Je hebt regelmatig last van stemmingswisselingen of een kort lontje.

N

Je bent steeds op zoek naar balans en hebt al verschillende diëten geprobeerd. Je wilt wel gezonder gaan leven, maar je weet eigenlijk niet waar je moet beginnen.

Jij bent niet de enige! Bij veel vrouwen zijn de hormonen uit balans, wat allerlei klachten kan veroorzaken. Door bewustwording wat je hormonen doen én hoe jij dat kunt beïnvloeden, hoeft dat niet zo te zijn. Met het hormoonbalans programma gaan we zorgen dat jij weer in balans komt, zodat je optimaal kunt genieten van je lijf en leven.

Hoe fijn zou het zijn als:

Z

Je geen last meer hebt van hoofdpijn, darmklachten of andere ongemakken en je menstruatie iets is wat er gewoon bij hoort, in plaats van iets waar je steeds enorm tegenop ziet.

Z

Je een gevoel van balans kunt ervaren of weet hoe je steeds de balans kunt creëren voor jezelf. Dat je lekker in je vel zit, trots bent op je lijf en vol zelfvertrouwen kunt genieten van alles wat het leven jou te bieden heeft.

Z

Je goed slaapt, energiek bent gedurende de hele dag en gewoon zin hebt om leuke dingen te doen, niet alleen met anderen maar ook gewoon voor jezelf.

Z

Je tevreden bent met je gewicht en rust kunt vinden in een eetpatroon wat bij jouw en je lijf past. Niet met minder eten, maar anders eten. Geen jojo-effect meer en een ontspannen kijk op voeding en genieten.

Het hormoonbalans programma

Door te leren hoe jouw lijf en hormonen werken én hoe jij dat positief kunt beïnvloeden, kun je gaan werken aan jouw balans, zodat je optimaal kunt genieten van je lijf en leven. Tijdens het programma staat niet alleen voeding, maar ook gezondheid en geluk centraal. Want balans gaat volgens mij niet om een streng dieet en een perfect lichaam, maar om lekker in je vel zitten met een leefstijl die bij jou past. Verandering van gedrag en gewoontes lukt echter meestal niet van de ene op de andere dag. Daarom duurt dit programma 8 weken en ga je stap voor stap jouw voeding en leefstijl verbeteren.

Wekelijks krijg je nieuwe informatie in de vorm van video’s en opdrachten. Je hoeft het niet alleen te doen, ik ben er om jou te begeleiden! Want met een beetje hulp ga je sneller én kom je verder. Ik neem je mee door de stappen van bewustwording, haalbare doelen stellen, kennis opdoen, acties uitvoeren en het creëren van balans voor de lange termijn. We gaan niet voor een resultaat voor even, maar voor een blijvend resultaat, je hele leven.

Hormonen

Tijdens de wekelijkse masterclasses leer je hoe jouw hormonen werken, waar bepaalde klachten vandaan komen en wat de relatie is met jouw gewicht. Onderwerpen die terug komen zijn onder andere: menstruatiecyclus, schildklier, overgang, zwangerschap, slaap, stress, hormoon verstorende stoffen en afvallen.

Voeding

Helaas is er geen standaard dieet wat voor iedereen werkt. Wel gelden er een aantal basisregels voor een goede darm- en lever gezondheid. Daar ligt namelijk de basis voor jouw hormoonbalans. Stap voor stap ga je aan de slag met het verbeteren van jouw voedingspatroon. Ook kijken we naar supplementen als aanvulling.

Balans

Niet alleen voeding, maar ook stress, ontspanning, beweging, slaap en andere factoren kunnen grote invloed hebben op jouw lijf en hormonen. Door middel van de videolessen en opdrachten maak je de balans op voor deze onderwerpen en creëer je een leefstijl die bij jou past. Dus ook bij jouw gezin, werksituatie of andere persoonlijke factoren.

Zelfliefde

Een fijne balans kun je alleen creëren in combinatie met een positieve mindset. Niet alleen goed voor jezelf zorgen, maar ook werken aan jouw gedachtenpatronen, lief voor jezelf zijn, tijd voor jezelf maken en voor jezelf durven kiezen. Zelfvertrouwen, zelfliefde en zelfzorg zijn daarom belangrijke onderdelen in mijn programma.

Bonus

Masterclass “De kracht van jouw gedachten” over positieve mindset, door psychotherapeut Marian van der Werf.

Nog even voorstellen…

Ik ben Martine, 34 jaar, diëtist en hormoontherepeut. Samen met mijn man, onze zoontjes en de hond woon ik tijdelijk in Alexandria, Virginia in USA. Er gaat geen week voorbij zonder friet en ja, dat past prima in mijn balans.

Alhoewel ik nu een fijne balans heb gevonden, is dat wel eens totaal anders geweest. In 2016 had ik een burn-out, kwam ik kilo’s aan en bleef ik daarna last houden van stemmingswisselingen, afvallen lukte niet, ik had weinig energie en zat niet lekker in mijn vel.

Ook na mijn zwangerschap in 2019 had ik veel last van mijn hormonen. Van symptomen van een snelle schildklier ging ik naar symptomen van een trage schildklier, met gewrichtsklachten, vermoeidheid, vocht vasthouden en eetbuiten als gevolg.

Ik ben me na jaren van klachten gaan verdiepen in hormonen, de menstruatiecyclus en ik heb diverse opleidingen gevolgd over de enorme invloed van voeding en leefstijl op je hormoonbalans. Toen ik al die kennis ging toepassen voelde ik me fitter, had ik meer zelfvertrouwen én veel minder klachten. Dat gun ik jou ook!

Veel vrouwen lopen lange tijd met klachten, omdat ze geen duidelijk advies of goed inzicht krijgen in de oorzaken hiervan. Met het Hormoonbalans Programma ga ik je de kennis, inzichten én praktische tips geven waar ik zelf ook lange tijd naar op zoek was. Je bent van harte welkom!

Na het hormoonbalans programma…

✓ begrijp je welke hormonen gerelateerd zijn aan je gewicht en waardoor afvallen wel of niet lukt

✓ weet je welke voeding een positieve (of negatieve) invloed heeft op jouw hormoonbalans

✓ heb je geleerd om zelf balans te creëren in alle rollen die jij hebt als vrouw, partner, werknemer of ondernemer, dochter, zus, vriendin of wat dan ook

✓ ervaar je wat “anders denken” voor invloed heeft op jouw hele leefstijl en gevoel van geluk en balans

✓ begrijp je hoe je menstruatiecyclus werkt en waar bepaalde klachten vandaan kunnen komen

✓ weet je welke stappen je zelf kunt zetten om in balans te komen en te blijven

✓ heb je alle tools in handen om bewust te kiezen voor een gezonder én gelukkiger leven

Hoe werkt het?

Start: direct na aankoop

Het programma duurt 8 weken en start direct na aankoop. Je krijgt wekelijks toegang tot nieuwe videolessen, tips, informatie, checklists en opdrachten om mee aan de slag te gaan. Ook krijg je toegang tot een app, waar ik antwoord geef op jouw vragen én ik geef om de week een live vraag/antwoord sessie om jou te coachen bij het programma.
l

Inhoud

  • 8 modules over onder andere de menstruatiecyclus, hormonale klachten, afvallen, positieve mindet enz.
  • Wekelijks nieuwe opdrachten en tips
  • Hormoonproof recepten
  • Begeleiding in de community
  • Onbeperkt toegang, ook na de 8 modules

Nu tijdelijk voor €297

Het programma kost normaal €397, maar speciaal in deze aanbieding betaal je nu €297 (incl. BTW). Je krijgt hiermee onbeperkt toegang tot alle inhoud van het programma en updates in het komende jaar.

Niet goed, geld terug garantie

Gestart met het programma en niet tevreden? Als je na het volgen van de eerste 2 modules en het invullen van de opdrachten vindt dat het programma niet bij je past, krijg je geld terug. Geen probleem. Daarna is tussentijds stoppen niet meer mogelijk en ga je akkoord met betaling van alle termijnen.

Wat ben ik blij dat ik de stap genomen ben om mee te doen met het hormoonbalans programma. Het voelt voor mij echt aan als een verandering. De inhoud van de opdrachten zijn erg fijn! De masterclass zijn goed te volgen, erg fijn dat de inhoud uitgetypt is om nog eens terug gelezen. De opdrachten zijn duidelijk uitgewerkt. Ik kan aan mezelf merken dat ik steeds lekkerder in m’n vel ga zitten. Lichamelijk merk ik ook al veel. Veel minder een opgezette buik. Het is ook fijn dat ik wat gewicht kwijtraak, maar daar ligt voor mij de focus niet op.
Danique, 26 jaar

Het hormoonbalans programma is een uitgebreid programma dat me veel heeft geleerd hoe ik mijn voedingspatroon kan aanpassen om mijn hormonen in balans te krijgen. Ik merkte meteen dat ik minder futloos was en als ik dan een terugval qua eten had merkte ik meteen dat mijn energie veel minder was. Het programma is voor iedereen toe te passen, welke hormonale klachten je ook hebt. Er zitten veel extra’s bij het programma die het zeker waard zijn. Martine is altijd bereid je vragen te beantwoorden. Ik heb er veel van geleerd, dank je wel Martine!
Eva, 32 jaar

Ik ben erg blij dat ik heb deelgenomen aan het programma van Martine. Ik was voor deelname vaak moe en futloos en ik wou graag mijn laatste zwangerschapskilo’s kwijt. Door steeds te focussen op kleine stapjes is het mij gelukt om mijn eetpatroon en leefpatroon aan te passen. Ik ben nog niet op het punt waar ik wil zijn, maar merk wel dat ik een stuk meer energie heb gekregen en ik ben 4,5 kg kwijt geraakt in de afgelopen maanden. Ook heb ik meer inzicht gekregen in mijn cyclus waardoor ik minder streng voor mezelf probeer te zijn op bepaalde momenten.
Fleur, 28 jaar

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je antwoord op veel gestelde vragen of opmerkingen. Staat jouw vraag er niet bij? Mail me dan op info@martineridderhof.nl

Krijg ik weekmenu's?
Nee en ja. Je krijgt niet elke week van het programma een voorgeschreven menu, omdat ik geloof in de kracht van stap voor stap jouw eigen voedingspatroon aanpassen. Op die manier creëer je een balans die bij jou past en niet voelt als ‘volhouden’. Wel krijg je allerlei recepten per eetmoment ter inspiratie, geef ik je een kijkje in mijn eetdagboek en leer ik je hoe jij je eigen weekmenu’s kunt maken. Vervolgens krijg je van mij 2 weekmenu’s ter inspiratie. Zo is dit programma prima toe te passen in combinatie met jouw werk, je partner of jouw gezin.
Voor wie is het programma geschikt?
Het hormoonbalans programma is specifiek gericht op vrouwen die willen afvallen en hun hormonale klachten willen verminderen. Maar eigenlijk is dit programma voor alle vrouwen van jong tot oud van toepassing, omdat je vanaf de basis leert hoe jouw lijf en hormonen werken en hoe je in balans kunt blijven. Dus ook wanneer je zwanger wilt worden of al in de overgang zit of bent geweest, kan het jou nog veel leren.
Voor wie is het programma NIET?
Als jij al lekker in je vel zit, geen klachten hebt en een gewicht waar je helemaal tevreden over bent, is dit programma niet voor jou. Maar ook als jij niet bereid bent om zelf aan de slag te gaan of op zoek bent naar een snelle oplossing om veel af te vallen, is dit niet voor jou geschikt.
Krijg ik persoonlijke begeleiding?
De wekelijkse lessen zijn algemeen en voor elke vrouw toe te passen. In de Huddle app en live sessies kun je jouw persoonlijke vragen stellen. Loop je echter al jaren met klachten of heb jij meerdere diagnoses die van invloed zijn? Dan is het wellicht beter om 1 op 1 een traject bij mij te volgen.
Ik heb al zoveel geprobeerd, waarom zou dit wel werken?
Ik heb als diëtist al meer dan 1000 mensen mogen begeleiden naar een gezondere leefstijl. Ook ben ik zelf lange tijd hormonaal uit balans geweest. Op basis van al mijn kennis en ervaring maakte ik deze methode en weet ik dat het werkt. Het is aan jou om er echt voor te gaan en alle lessen en opdrachten actief mee te doen. Dit is niet het zoveelste dieet om snel gewicht te verliezen. We gaan deze 10 weken stap voor stap werken aan de juiste voeding, meer beweging, regelmatig ontspanning en een positieve mindset. Het is makkelijk te volgen en ik ben er voor jou om je vragen te beantwoorden en als stok achter de deur om het nu echt te gaan doen!
Ik ga het eerst nog even zelf proberen
“Ik weet het allemaal wel” of “ik ga het eerst nog wel even zelf proberen”, zijn hele logische gedachtes. Maar als je het allemaal al weet, waarom doe je het dan nog niet? En als je het al eerder zelf hebt geprobeerd, waarom leef je dan nu nog niet je meest gezonde en gelukkige leven? De belangrijkste stap om resultaat te behalen is het toepassen van dat wat je al weet. En daar ga ik je tijdens deze 10 weken bij helpen.
Ik vind het best prijzig
Het is maar net wat het je waard is. Er is geen magische pil of toverstokje wat jou in 1 keer in balans helpt. Je zal er zelf mee aan de slag moeten en ik help jou daarbij. De prijs is zeer laag als je het vergelijkt met persoonlijke consulten bij een diëtist of coach. Dan betaal je al snel €70 of meer per uur. Als ik alles uit dit programma 1 op 1 zou aanbieden, ben je met die prijzen wel €700 of meer kwijt. Nu krijg je voor een veel lager bedrag toegang tot alle videolessen en opdrachten, begeleiding in een groep én een resultaat dat misschien wel invloed heeft op de rest van jouw leven. Wat is een gezonder en gelukkiger leven met minder klachten jou waard?
Wordt het programma vergoed door mijn zorgverzekeraar?
Nee. Alleen 1 op 1 coaching word voor een deel vergoed en ook hieraan zitten allerlei voorwaarden, dus geef ik geen garantie.